pwlj Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Kyle Makro NOOB!! :P Moja mama gra na 'kulce' z jednym przyciskiem i wygrywa wszystkie turnieje w cpm, więc dajcie sobie już spokój chłopaki. Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Kyle Makro NOOB!! :P;) ... ale z drugiej strony czy double click można nazwać makrem ? Takie prawdziwe makro kojarzy mi się z czymś o wiele bardziej złożonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 X718BF kuzyna póki co, trzyma się już 2 latka. Aha, jeżeli pasuje Ci kształt Diamondbacka, to popatrz na to http://www.razerpro.com//index.php?option=...2&Itemid=45 To stary, dobry Diamonback Plasma z sensorem z IR-LED w innej obudowie :) Wydaje mi się, że to powinno pociągnąć trochę - jak już wspomniałem DB Plasma to jedyny razer z który działał u mnie bez zastrzeżeń :) P.S.: Warto się zastanowić, czemu do tej pory Razer do swojej "profesjonalnej" serii dla grafików nie wpakował ultra mega sensorów 3g .... ;] mi pękł lewy przycisk na pół, ale skleiłem i mysz dalej chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mi pękł lewy przycisk na pół, ale skleiłem i mysz dalej chodziMi w 718BF też pękł lewy na pół i kupiłem 738 z przyciskami nie będącymi częścią obudowy ... a 718 został w pudełku na części zamienne do 738 x-P (kabelek a dokładnie jego wtyczka wewn. myszy powinna pasować ... ew. siędopasuje, pewnie sensor też identyczny, mikrostyki przycisków powinny być identyczne również). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 A znacie jakieś modele w stylu mojego obecnego A4techa X-755FS? Chodzi mi przede wszystkim o dodatkowe konfigurowalne przyciski po bokach, by minimalnie były 3. Obecnie pada mi rolka.. Wiem, że są modele z Oscarem X-755K/XL-755K, ale może pora zmienić na jakąś inną markę.. Już prawie wziąłbym Sidewindera X5, ale on ma tylko dwa przyciski z boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...