smylas Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam Szukam dobrego i taniego routera który ma możliwość zmniejszenia transferu jednemu z komputerów do niego podłączonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nie napisałeś czy to sieć osiedlowa, kablówka czy ADSL ..... ani czy router ma być kablowy czy bezprzewodowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smylas Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Sieć osiedlowa, router oczywiście Wi-fi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja mam na przykład tę maszynkę. Nowy firmware pozwala na całkiem fajne zarządzanie siecią, w tym ograniczenie transferów albo w ogóle udostępnianie łącza dla danego komputera tylko w wybranych godzinach. Sprzęt cena/jakość na dziesiątkę. Sam używam i odkąd kupiłem kilka miesięcy temu ani jednego resetu nie miał i ani raz się nie zawiesił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smylas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Propozycja ciekawa, a znajdzie się coś tańszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...