AreckiFX Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Na ile to można kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 na tyle ile masz w podpisie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 :lol: Aż ci Prime95 będzie ci się wysypywało :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 albo az nie wstanie/padnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 lub tez jesli jajka na bekonie na nim bedzie mogl robic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Kręć dotąd aż ci się gwint skończy :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja mam taki AXDA1700DUT3C JIUHB 0313RPMW i z braku lepszego chlodzenie puszczam go na 10x180. A krecic to mozesz sie na karuzeli :):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja mam taki AXDA1700DUT3C JIUHB 0313RPMW i z braku lepszego chlodzenie puszczam go na 10x180. A krecic to mozesz sie na karuzeli :):):):):) Na jakim chłodzonku i napięciu ?? Bo u mnie na kiepskawym wiatraku za 40 zeta przy napięciu 1,54V stabilny na 2002GHz (prime 3h) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć?Masz maly batch , ale to jeszcze nie regula,ale za to masz "downgrade number" 28,wiec nie wiadomo do konca.ale na 100% jestem pewien ze puscisz go 2.4ghz na AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć?Masz maly batch , ale to jeszcze nie regula,ale za to masz "downgrade number" 28,wiec nie wiadomo do konca.ale na 100% jestem pewien ze puscisz go 2.4ghz na AC znowu ktoś tu pieprzy głupoty ... ile razy tu już wyjaśniano niaporozumienie z tym "downgraded numbers" ... przeciez wyrażnie nawet tutaj stwierdzono, że to zwykła bzdura!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć?Masz maly batch , ale to jeszcze nie regula,ale za to masz "downgrade number" 28,wiec nie wiadomo do konca.ale na 100% jestem pewien ze puscisz go 2.4ghz na AC Może i puści go na 2,4 GHz ale nie na tej płycie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć?Masz maly batch , ale to jeszcze nie regula,ale za to masz "downgrade number" 28,wiec nie wiadomo do konca.ale na 100% jestem pewien ze puscisz go 2.4ghz na AC Może i puści go na 2,4 GHz ale nie na tej płycie ..... Patrzcie kurna na topic z mnoznikami powyzej 12,5 :twisted: 8O Nie ma slowa niemozliwe!! 8O Na moim SOLTKU starym wszystko hula niemilosiernie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja w poniedziałek kupiłem AXDA1700DLT3C 9378367280030 JIUHB 0310WPMW. W domu ustawiłem go na 2,1GHz 1.5V i chodzi stabilnie. Po podniesieniu do 2,12GHz podczas katowania Prime95 nagle dysk się wyłączył i zaraz po tym komp się zrestartował. Zasilacz mam jakiś noname 250W. Więc może to jego wina. Narazie nie chce podnosić napięcia bo boje się o zasilacz. Ile moge tak przypuszczalnie wyciągnąć z tego procka. Miał ktoś podobną serię? I jaki zasilacz będę musiał kupić żeby to wyciągnąć?Masz maly batch , ale to jeszcze nie regula,ale za to masz "downgrade number" 28,wiec nie wiadomo do konca.ale na 100% jestem pewien ze puscisz go 2.4ghz na AC Może i puści go na 2,4 GHz ale nie na tej płycie ..... Patrzcie kurna na topic z mnoznikami powyzej 12,5 :twisted: 8O Nie ma slowa niemozliwe!! 8O Na moim SOLTKU starym wszystko hula niemilosiernie!!! YYYYY na 2,4 GHz to trzeba mieć jush dobre AC i regulacje napięcia conajmniej do 2 V :!: A ten ECS to nie jest najlepsz płyta do O/C :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 @Kretyn Nie zauwazyles kretynie ze napisalem "downgrade number" , to jest cudzyslow , uzylem tego zwrotu zeby wszyscy wiedzieli o co chodzi.a jakbys czytal poradniki o t-bredach na innych stronach niz polskie to bys wiedzial ze odradzaja procki z "downgrade number" 28 , i ze lepiej brac 27-26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja mam taki AXDA1700DUT3C JIUHB 0313RPMW i z braku lepszego chlodzenie puszczam go na 10x180. A krecic to mozesz sie na karuzeli :):):):):) Na jakim chłodzonku i napięciu ?? Bo u mnie na kiepskawym wiatraku za 40 zeta przy napięciu 1,54V stabilny na 2002GHz (prime 3h) Na standardowym napieciu czyli 1.6 i na Titanie za 39 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 znowu ktoś tu pieprzy głupoty ... ile razy tu już wyjaśniano niaporozumienie z tym "downgraded numbers" ... przeciez wyrażnie nawet tutaj stwierdzono, że to zwykła bzdura!!! Dokladnie na moim pisze 26, a jade z nim na (jak w podpisie:) czekam na bloczek( Pozdrowki dla Yeti'ego) Bedzie wiecej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Kręć dotąd aż ci się gwint skończy :lol: :lol::lol: moze niech lepiej kreci az sie licznik skonczy ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Panowie, a czy moge uzyskać na ECS`ie jakiś solidne napięcie, a nie tylko 1.85? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 To i tak dobrze bo ja mam tylko 1,6 V :) musiał byś poszukać jakiegoś V-moda to wtedy tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 osiągam 1.88 za pomocą łączenia nóżek + 2.6% w biosie. Jakiego V-moda, i gdzie tego szukać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ciekawe jaki masz regulator napięcia znalazłem mod do K7S5A czy jak to tam szło http://www.ocworkbench.com/hardware/elite/.../k7s5amodp2.htm poszukaj na płycie gdzieś koło proca jakiś układzików podobnych do tych a może będzie identyczny w co bardzo wątpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Regulator napięcia to raczej żadny. Poprostu łącze nóżki na procesorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jak nizej na Glacialtechu Silent coby uszy nie wiedly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 :lol: Aż ci Prime95 będzie ci się wysypywało :lol: He Mnie się wysypuje od 2090MHz Stabilne 2080MHz przy 1,54V (temmp 38-46) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...