Gumis88Krk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam, mam taki problem z joomla, po zmianie ustawien servera w panelu administratora przestalo wyswietlac mi stronke, pokazuje sie tylko biala plansza, jest jakis sposob na cofniecie tego kroku? nie moge dostac sie takze do panelu administratora. pozdrawiam p.s. przepraszam za brak polskich znakow, ale mam reke w gipsie i nie mam jak poprawnie pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Przeciez mozesz recznie zmienic wszystkie ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Przeciez mozesz recznie zmienic wszystkie ustawienia. moglbym prosic na rozwiniecie tej odp? :) chodzi dokładnie o te ustawienia Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 moglbym prosic na rozwiniecie tej odp? :) chodzi dokładnie o te ustawienia jeżeli dobrze pamiętam to plik nazywa się configuration.php i znajduje się w katalogu głównym. możesz go edytować choćby notatnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...