Ł@p@ Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 witam. aktualnie posiadam serwer (linux) skonfigurowany pod SDI. Czy duzo jest pracy nad przystosowaniem go do wspolprac z NEO+? Czy sa to kosmetczynezmiany, czy raczej trzeba robic wszystko od poczatku? Oczywiscie chodzi mi o udostepnianie łącza internetowego w obrębie mieszkania... :) Jezeli sam nie bede tego potrafil zrobic, jak myslicie, ile powinienem zaoferowac $$$ osobie ktora zrobi to za mnie. Jaka jest stawka? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 SDI masz pod COM, a NEO+ masz pod ethX..... wiec na pewno beidzesz mial troche zmieniania.... tego linuxa to jakiego masz?? i co potrezbujesz ? bo jak nie wiele, to moze postaw sobie fresco ?? podobno jest bardzo latwy w konfigu :) i jeszcze jedno pytanko..... do neo+ jaki masz modem ? bo jak lucenta to :D neostrada.info i tutaj jest napisane jak Lucent modem => Lucent Router :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a gdyby sie nie trafil lucent to co robic, zeby udostepniac neo+ bez serwera ?(wlasciwie moglbym zlozyc p2 350 i 32ramu ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ja mialem p166 + 64mb ram :P (nie mialem gdzie ramu wsadzic :P) i spoko looz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a gdyby sie nie trafil lucent to co robic, zeby udostepniac neo+ bez serwera ?(wlasciwie moglbym zlozyc p2 350 i 32ramu ;))no to wlasciwie zloz ;] ew. kup router i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 hieh. nie chce mi sie po szufladach grzebac. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...