Skocz do zawartości
michalmx0

Taktowanie Zegarów 2d W 9800 Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy ktoś z was ma może kartę graficzną GeForce 9800 GT ? Jeśli tak to czy mógłby mi podać taktowanie zagarów 2D (czyli GPU Clock Core, Memory i Shader)? Interesują mnie normalne edycje nie green albo GS(Golden Sample) i inne podkręcane. Mam teraz Gainward 9800 GT 1GB Green Edition i jestem ciekawy jakie taktowanie zegarów 2D ma normalny 9800 gt.

Edytowane przez michalmx0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Witam. Czy ktoś z was ma może kartę graficzną GeForce 9800 GT ? Jeśli tak to czy mógłby mi podać taktowanie zagarów 2D (czyli GPU Clock, Memory i Shader)? Interesują mnie normalne edycje nie green albo GS(Golden Sample) i inne podkręcane. Mam teraz Gainward 9800 GT 1GB Green Edition i jestem ciekawy jakie taktowanie zegarów 2D ma normalny 9800 gt.

a ten twój green edition jakie ma? ja sam wpisałem takie zegary do 2d 300/800/400 core/shader/mem standardowo było 625/1625/1944

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

mój ma 300/300/600 MHz core/memory/shader. A jakiej firmy masz?

ja mam 8800gts512 czyli co innego moja miała zablokowany tryb 2d tak z ciekawości spytałem żeby zobaczyć jakie ty masz w 2d. do swojej sam musiałem wymyślić taktowania do 2d:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi