Skocz do zawartości
cartoon1

radeon9000 i nforce2 jak to dziala??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie czy ktos ma radka 9000 sapphire ddr64 tv/dvi postawionego na plycie soltek lub jakiejs innej z chipem nforce lub nforce2 jak tak to bardzo chcialbym wiedziec jak to chodzi czy sa jakies problem np restart windy. u mnie restartuje sie w grach lub wyskakuje niebieska tapeta i nie wiem czym jest to spowodowane pracuje to pod XP niebieska tapeta to ekran stopu jak ktos mial podobne przejscia to prosze o wskazowki jak to poprawic.

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka macie max rozdzielczosc dostepna z karty bo umnie to 1024x768 monitor to jakis hyunday ale na gf2 mx200 wyciagalem okolo 1280 czy cos na 1024 co prawda monitor piszczal ale dzialalo moj radek postawiony jest na sterownikach catalys 3.02 czy 3,2 jakos tak, nie wiem czy przypadkiem sterowniki nie powoduja tych problemow bardzo prosze o porady jak to naprawic bo nie wiem czy mam karte do serwisu odsylac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co oznacza w riva tuner

no suported drives detect moze w tym jest problem

a co do solteka to sprawdz sonie ten adres www.agito.pl ja tam kupilem swojego chyba najtaniej jak moglem wtedy dostarczaja sprzet w ciagu 2 dni a i z serwisem jest oki zdazylem przetestowac :) wyslalem im plytke i w ciagu czterech dni mialem nowa. jezeli chodzi o oddanie sprzetu mysle ze tez nie byloby problemu kupilem u nich grafe i nie bylo w pudelku konwertera z dvi na rgb czy cos, a byl on uwzgledniony w opisie, wyslalem maila odpowiedz po trzech dniach tylko i wylacznie dla tego ze musieli sprawdzic co jest grane kolo zaproponowal mi ze jak karta nie spelnia moich oczekiwan to moge ja zwrocic. a co do serwisu to kontakt mailowy w tym samym dniu no chyba ze ci sie cos po godzinach pracy s<span style="color:red;">[ciach!]</span>li. a i plyta jest a raczej byla opisana jako soltek 75frnl bez 2 ale wlasnie dwojke mi przyslali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikaelus za ile dorales tego solteka?

430zeta na Allegro - płyta super, POLECAM!!! :)

nowka czy uzywana? mile by byl widziany link do aukcji jesli znasz jakies , chociaz i tak sam opszukam :)

btw v-cor do ilu V ?

do 1.85V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowka czy uzywana? mile by byl widziany link do aukcji jesli znasz jakies , chociaz i tak sam opszukam :)

btw v-cor do ilu V ?

do 1.85V

to torche malo chociaz bez WuCe i tak nie ma co dawac wiecej bo sie shajcuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw v-cor do ilu V ?

do 1.85V

to torche malo chociaz bez WuCe i tak nie ma co dawac wiecej bo sie shajcuje :)

No niby tak,ale przydaloby sie te 2V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...