MarkPL Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Witam Mam nastepujące pytanie - dałem do Dlinka kabel 9 metrow ( skrętka ) i nie chce sie z nim połaczyc :( Wczesniej miałem kabel 6 metrowy i było ok. Czy jest jakies ograniczenie co do długosci kabla do AP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sam zaciskales ? cross czy zwykly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zwykły, zacoskałem zaciskarka, niby jest przejescie 1-1 ale kabel nie działa, nawet dwa razy zaciskałem go. ( juz 4 wtyczki zuzyłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 jak masz mozliwosc to sprawdz gdzies indziej ten kabel (2 kompy , tester) bo roznica miedzy 6m a 9 jesli chodzi o sile sygnalu jest praktycznie zadna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...