Skocz do zawartości
lublana

Jaki Monitor Do 550zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki monitor możecie mi polecić w tej cenie. W tym momencie mam 19 CRT. Jeszcze nigdy nie miałem LCD więc nie wiem czym się kierować. Monitor będzie głównie służył do grania, oglądania filmów i chodzeniu po necie. Chciałem coś około 22".

Moja konfiguracja:

Płyta Główna: ASUS M3N-H/HDMI

Procesor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+

Karta Graficzna:Geforce 9600GT

RAM: 2GB DDR2

Zasilacz: Fortron (ATX-350PNF) 12 cm

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich w miare przyzwoitych to taki LG powinien się nadawać http://www.electro.pl/produkt-LG_Monitor_L...-79348,252.html Cena jest w porządku na jakość nie powinieneś narzekać, jest 22" i dobry monitor. Jeśłi nie to na stronie sklepu masz ogromny wybór możesz sobie jakiś inny dopasować ale w tym przedziale cenowym to szału niema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróć z 2x większa kasą albo w przeciwnym wypadku zostań na tym co masz.

Ja chcę najzwyklejszy(ale bez przesady) LCD. Przeznaczę na to max 600zł.

Z takich w miare przyzwoitych to taki LG powinien się nadawać http://www.electro.pl/produkt-LG_Monitor_L...-79348,252.html Cena jest w porządku na jakość nie powinieneś narzekać, jest 22" i dobry monitor. Jeśłi nie to na stronie sklepu masz ogromny wybór możesz sobie jakiś inny dopasować ale w tym przedziale cenowym to szału niema.

Rozdziałka w sumie może być 19"+. To trochę poszerza chyba obszar poszukiwań. A np. 19"(czy tam 19-21) znajdę lepszą niż 22" w tej cenie? Od monitora oczekuje głównie tego aby miał dobrą jakość obrazu. Wygląd nie musi być ładny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zdecydujesz się na monitor 22" za 550zł to musisz się liczyć z konsekwencjami takiej decyzji. Dostaniesz byle jaki produkt na matrycy TN, a wraz z tym wąskie kąty widzenia, słabe odwzorowanie kolorów, nie wiem czy na DVI starczy, o słabych kątach już mówiłem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zdecydujesz się na monitor 22" za 550zł to musisz się liczyć z konsekwencjami takiej decyzji. Dostaniesz byle jaki produkt na matrycy TN, a wraz z tym wąskie kąty widzenia, słabe odwzorowanie kolorów, nie wiem czy na DVI starczy, o słabych kątach już mówiłem?

A jak ten:

http://www.ceneo.pl/1625417

Bo obsługiwałem go, grałem i wg. mnie jest ok. Ma dużo pozytywnych opinii. A co ty uważasz? Bym go brał od razu ale zawsze wole wcześniej poszukać informacji. ;]

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi