Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno kupiłem głośniki Microlab 5c i spróbowałem je podłączyć. Po podłączeniu okazało się że lewy nie gra z nieznanej mi przyczyny. Podłączałem go do prawego na 2 sposoby i nic (choć nigdy wcześniej tego nie robiłem więc może to jednak wina podłączenia). Z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłączałem go do prawego na 2 sposoby i nic (choć nigdy wcześniej tego nie robiłem więc może to jednak wina podłączenia).

Do czarnej sruby przykrecasz jeden kabelek do czerwonej drugi i to samo robisz w drugim glosiku tak by czarny byl polaczony z czarnym a czerwony z czerwonym i to cala filozofia ;)

Jesli karta dzwiekowa jest ok, to znaczy ze glosniki sa uszkodzone.

w końcu głośniki żeby nie działały jak powinny od nowości jest dosyć niespotykane

zdarza sie, tylko trzeba miec odrobine "szczescia" by trafic na taki sprzet ;) ja ostatnio kupujac kompa trafilem na zepsuty zasialcz - nowiutki, oryginalnie zapakowany. Po wyjeciu z pudelka i zamontowaniu w kompie, komp nawet raz nie odpalil, a niby porzadny firmowy zasilacz taki jak w sygnaturce. Innym razem kupilem zepsuty odtwarzacz mp3 ktorego komp nie wykrywal, ale to akurat byl jakis tani masowo produkowany chinski bubel ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi