Joseph1337 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam niedawno kupiłem głośniki Microlab 5c i spróbowałem je podłączyć. Po podłączeniu okazało się że lewy nie gra z nieznanej mi przyczyny. Podłączałem go do prawego na 2 sposoby i nic (choć nigdy wcześniej tego nie robiłem więc może to jednak wina podłączenia). Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joseph1337 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nikt nie ma żadnego pomysłu? Bo sam nie wiem czy odesłać na gwarancje, w końcu głośniki żeby nie działały jak powinny od nowości jest dosyć niespotykane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Podłączałem go do prawego na 2 sposoby i nic (choć nigdy wcześniej tego nie robiłem więc może to jednak wina podłączenia).Do czarnej sruby przykrecasz jeden kabelek do czerwonej drugi i to samo robisz w drugim glosiku tak by czarny byl polaczony z czarnym a czerwony z czerwonym i to cala filozofia ;) Jesli karta dzwiekowa jest ok, to znaczy ze glosniki sa uszkodzone. w końcu głośniki żeby nie działały jak powinny od nowości jest dosyć niespotykanezdarza sie, tylko trzeba miec odrobine "szczescia" by trafic na taki sprzet ;) ja ostatnio kupujac kompa trafilem na zepsuty zasialcz - nowiutki, oryginalnie zapakowany. Po wyjeciu z pudelka i zamontowaniu w kompie, komp nawet raz nie odpalil, a niby porzadny firmowy zasilacz taki jak w sygnaturce. Innym razem kupilem zepsuty odtwarzacz mp3 ktorego komp nie wykrywal, ale to akurat byl jakis tani masowo produkowany chinski bubel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...