Gość lolwesoly Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Potrzebny mi jakis wentylator na Radiator od ac freezera gdyz podlaczylem kompa na pajaka i brat mi popsul wentylator tak ze juz nic z niego nie bedzie. Nie chce tracic pieniedzy na nowe chlodzenie, gdyz radiator przeciez mam w idealnym stanie. Narazie aly jakos zyc :lol2: przypiolem na spinki do wlosow jakis shit za dyche o rozmiarze 92x92, jednak na dluzsza mete to nie da rady. Przy graniu albo chocby przy tescie na othrosie proc po 20 min ma prawie 70 stopni :blink: co wczesniej mialem max przy priorytecie 9 45 stopni. Pisze ten temat z porada co wybrac gdyz mam na mysli jakis zamiennik m.in. moze cos z gamy AC np fan 9 czy cos innego. Podstawke tzn mocowanie starego wentylatora ma wiec chyba problemow z zamocowaniem nie bedzie. Budzet: mysle ze kupi sie cos rozsadnego za 30 zl razem z kosztami wysylki. Myslalem nad SILENTIUM PC Zephyr 92 bo widze z opin ze to dobry wentylator tylko pytanie czy nie ma za malych obrotow a znowu wyciszylem calego pc idealnie i nie chce buczary :rolleyes: Moze zaproponujcie cos ciekawego bo ja raczej nie za bardzo sie na tym znam i wole zasiegnac opini innych. Pozdrawiam Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez lolwesoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mogłeś napisać w temacie o chłodzeniu Freezer a nie zakładać niepotrzebnie nowy temat klik Sam stoję przed podobnym wyborem dla Freezera 7. Zastanawiam się nad ACUTAKE FAN 92 PWM, z informacji podanych przez AAB cooling na koszyk z oryginalnego wentylatora można założyć AC FAN 9 PRO PWM. Powinieneś poszukać i wybrać wentylator 92mm z PWM jaki będzie Ci odpowiadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Możesz iść na całość :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...