baroza Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam, poszukuję karty dźwiękowej do głośników ML Solo 7c. Sprawa jest dość nietypowa, bo karta musi być zewnętrzna, do PC. Problem pojawił się kiedy rozkręciłem skrzynię - okazało się, że nie ma po prostu miejsca na kartę (za duża karta graficzna). Teraz kupiłem głośniki i wiem, że na zintegrowanej nie poszaleją. Macie jakieś propozycje? Dodam, że chciałbym zmieścić się w 200-300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) chyba tylko x-fi USB ;) http://www.allegro.pl/item714071080_salon_..._usb_pilot.html Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ma być stereo czy coś więcej? Ma mieć wejście na mikrofon? Jakieś szczegóły bliższe? Jak stereo to spróbuj ściągnąć Go-Vibe DAC, albo poszukaj jakichś konstrukcji na PCM2702. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baroza Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Sprawa wygląda tak, że jestem zielony w tym sprzęcie. Stereo chyba wystarczy. Wejście na mikrofon by się przydało, ale nie jest konieczne. Z tego co poczytałem to ten x-fi by się nadawał, chyba zdecyduję się na niego. Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez baroza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...