qans Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam, mam laptopa ktorego chce sformatowac. Problem polega na tym ze zgubilem pudelko po nim i nie mam do niego sterownikow. Czy ktos wie jak sprawdzic co jest mi potrzebne?(komuter nie zostal jeszzce sformatowany) Ps: jesli to zly dzial prosze o ew. przeniesienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) zainteresowany - poszedł raport. Co do pytania. Zainstaluj sobie everesta i w zakładkach odczytaj jakie masz podzespoły. Możesz też użyć darmowego http://www.cpuid.com/pcwizard.php Jest jeszcze jedna może upierdliwa ale pewna droga. Przydaje się często gdy nie możemy znaleźć sterów, a zainstalowaliśmy już system. Wchodzisz w manager urządzeń klikasz na interesujący cię sprzęt drugim przyciskiem, właściwości urządzenia, potem szczegóły i odczytujemy identyfikator sprzętu. Wklepujemy go w google i powinno nam wyskoczyć jaki to dokładnie sprzęt i jakich sterów potrzebuje. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a jeszcze latwiej chyba bedzie wejsc na strone producenta, odszukac model laptopa i na 99% beda sterowniki do wszystkich podzespolow do danego systemu operacyjnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 gollumek napisał(a): a jeszcze latwiej chyba bedzie wejsc na strone producenta, odszukac model laptopa i na 99% beda sterowniki do wszystkich podzespolow do danego systemu operacyjnegoCo racja to racja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dziekuje za wszystkie rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...