kaczy93 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nie będę pisał jaki sprzęt posiadam teraz, bo jest on sprzed 10 lat także nie ma sensu dzielić się tym z Wami ;) W każdym bądź razie chcę sobie dokupić parę części, a efekt wyglądałby tak: Płyta Główna: ASRock ALiveDual-eSATA2 Procesor: Athlon 64 X2 5200 (Socket AM2) Karta Graficzna: GeForce 7300GT Palit AGP 8x 512MB DDR2 Pamięć RAM: Kingston 1GB DDR2 (KVR800D2N5/1G) (ew. dokupienie jeszcze jednej kości) Zasilacz: CHIEFTEC 400W GPS-400-AA-101A Dysk Twardy: Maxtor 80GB ATA I chciałbym się dowiedzieć czy taki "zestaw" będzie działał poprawnie. I proszę Was: nie sugerujcie mi zmiany którychkolwiek części :P Ja po prostu chcę się dowiedzieć czy to będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Powiedz lepiej ile chcesz za to dać. x2 5200 może być w cenie znacznie lepszego Athlona II 240. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zadziała ale tą grafikę na AGP sprzedaj i kup coś na PCI-Express. A to dlatego że karty na AGP są o wiele bardziej wartościowe, więc sprzedasz ją i nie dokładając ani złotówki albo dokładając niewiele będziesz mieć znacznie lepszą kartę. A Twoja przyszła płyta obsługuje również PCI-express. Podaj kwotę, za jaką chcesz kupić ten komplet. Bardzo możliwe że w podobnej cenie da się kupić coś sporo nowocześniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy93 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @Klaus: Ja już mam x2 5200. @saleen: Dziękuję pięknie :) Może i pomyślę nad zakupem karty na PCI-E :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeśli lubisz się bawić w allegro to sprzedaj cpu i grafikę a kup Athlona II 240 oraz grafikę na pci-e. Grafikę wyrwiesz coś pokroju GF8600 za kasę ze sprzedaży GeForce 7300GT Palit AGP 8x 512MB DDR2. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...