Skocz do zawartości
dreadful_baby

AT-->ATX

Rekomendowane odpowiedzi

byly tematy a zrobieniu z at--> atx...

a mi chodzi o to ze w atx`ie mozna zdejmowac tylko jeden bok a w at trzeba zdejmowac cala bude co w big tower`ze je troche klopotliwe... zwlaszcza ze stoi ona na biurq...

Jak w budzie zrobic zeby jedna strona sie tylko otwierala ?? jak sie przetnie to chyba bedzie ouwac/spadac ta strona wycieta...

robil ktos moze juz cos takiego :?:

p0zdr0wi0nka

...baby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze zrobic taki boczek na magnesy?? tzn wyciac w boku okno, wstawic tam magnesy(moze takie jak w szafkach) i ta blaszana lata zamykac, tylko by musialo byc naprawde ladniewyciete. tak samo sie chyba ukrywa otwory w kafelkowanych scianach, tylko ze na blasze jest jeszcze przyklejony kafel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe z tym otwieranym bokiem do gory to uper pomysl tylko... jak bym otworzyl to bym musial najac kogos/cos do trzymania tego boq...

otwierany bok tak normalnie chcialem zrobic na zawiasach...

dzieki za all wypowiedzi...

a moze do trzymania dac od razu amortyzatorek taki co podtrzymuje klape w jakiejs osobowce-jakby poszukac na szrotach to sie cos takiego moze znajdzie - a wg mnei to lepszy bajer to byloby otwieranie drzwiczek w gore na zasadzie przesuwu a nie odchylu bo przy odchylaniui to podejrzewam ze strasznie duzo miejsca zajmuje - okrag zatoczony przez krawedz moze przychaczyc cokolwiek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz tak kombinowałem

1.gdy przetniesz "bude" to scianka boczna NIGDY nie bedzie idealnie dolegała do boku-a co za tym idzie nie bedzie to ładnie wygladało.

2.magnesy odpadaja.Ale mozna pokombinowac z rzepami<jedyny minus tego rozwiazania ze moze nie przylegac dokłanie>

Lepszym pomysłem mogłobybyc zastapienie bocznych scianek plexi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi