Skocz do zawartości
pasti15

Zasilacz Do Teog Sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym sobie wymienić zasilacz a potem kartę graficzną na lepszą planuje coś typu 9600GT/ 9800GT 8800GT lub jakiegoś Radka. Na zasilacz mam jakieś 150 - 180 zł Mój sprzęt:

- Procesor: Core 2 Quad Q6600 4x2,4 Ghz

- Karta Graficzna: Nvidia GeForce 7600 GT 256 MB

- Płyta Główna: Gigabyte GA-946GM-DS2

- Ram: 2x Good Ram 1GB DDR 2 667

- Zasilacz: Fever 400W

Chciałbym kupić jakiś tani zasilacz aby był dobry i uciągnął ten sprzęt i lepszą kartę graficzną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ryzykowałbym jest to inny model, najprawdopodobniej kastrat.

Ten podany w moim wcześniejszym poście jest sprawdzonym i polecanym zasilaczem.

Nie ma co oszczędzać na zasilaczu, bo może się później okazać że do wymiany pójdzie połowa podzespołów twojego pc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chciałbym sobie wymienić zasilacz a potem kartę graficzną na lepszą planuje coś typu 9600GT/ 9800GT 8800GT lub jakiegoś Radka. Na zasilacz mam jakieś 150 - 180 zł Mój sprzęt:

- Procesor: Core 2 Quad Q6600 4x2,4 Ghz

- Karta Graficzna: Nvidia GeForce 7600 GT 256 MB

- Płyta Główna: Gigabyte GA-946GM-DS2

- Ram: 2x Good Ram 1GB DDR 2 667

- Zasilacz: Fever 400W

Chciałbym kupić jakiś tani zasilacz aby był dobry i uciągnął ten sprzęt i lepszą kartę graficzną

Może najpierw napisz jaką kartę masz na myśli. Skąd ktoś ma wiedzieć czy lepsza karta to dla Ciebie 9600gso czy x2 4870?

edit:

Piszę w pierwszym poście coś typu 9600 GT/ 9800 gt 8800gt zastanawiałem się też nad Radkiem HD 4850 i dokupieniem 2 gb ram

:oops:

edit2: piszesz jakiegoś Radka, teraz już wiadomo, że może to być HD 4850

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może najpierw napisz jaką kartę masz na myśli. Skąd ktoś ma wiedzieć czy lepsza karta to dla Ciebie 9600gso czy x2 4870?

Zacznijmy od tego, że dzieciak dostał gotowca od Cargo, nie czytając nawet przyklejonych a dalej zadaje to samo pytanie co post.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi