slavok Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, Podobno w Lubinie jest jakaś giełda samochodowa na której można dorwać wiele ciekawych rzeczy od Niemców, mam w planie się tam wybrać na Sobotę, jednak mam mętlik bo mi naopowiadali, że tam to o 7-8 godzinie to handel się już kończy a ludzie ustawiają się tam od 2-3 godziny w nocy z piątku na sobotę :blink: trochę to dla mnie dziwne bo wszędzie pisze, ze giełda czynna jest od 6 do 13 ewentualnie od 7, więc do ludzi co się orientują w tamtym rejonie jak to w końcu z tą giełdą jest, bo nie chciał bym przyjechać na koniec handlu bądź koczować 5h pod stadionem aż otworzą. w końcu mam tam jakieś 380km a na wycieczki krajoznawcze nie mam ochoty. Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A skąd jesteś ? Czego konkretnie szukasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kalwaria Zebrzydowska, szukam trochę gratów różnego rodzaju, no i obadać ceny samochodów na tamtym rynku, to, że jadę jest raczej pewne chodzi tylko o to o której wyjechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Może nie do końca tak jest ale jest tam sporo prawdy. Tam giełda to góra do 12 jest. Myślę, że jak pojawisz się tam między godz. 6-8 to spokojnie jeszcze znajdziesz co trzeba. W nocy to tam kwitnie handel częsciami itd. Dużo osób przyjeżdza z kraju, chcą szybko znaleść klamoty i wracać. Ps. Od Ciebie to jakies 5h jazdy, więc spokojnie o 1 w nocy możesz startować :) Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Byłem tam w maju sprzedać auto. Ok. godziny 8 ludzie dopiero się zjeżdzali i ustawiali na giełdzie. Było pełno aut do ok. godziny 12. Dopiero po 12 zaczynało się wyludniać. Samochodów było tam dużo, ale z niemieckimi blachami nie było ich za wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jeśli Cie interesuje to pod Kielcami jest tego typu giełda co niedziela. W 2 h dojedziesz. Co do samochodów jakie tam są to się nie orientuje (może 2 razy w zyciu tam byłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Byłem, widziałem, gratów sporo zwłaszcza jakiś syfów co Niemcy wyrzucają, samochody no cóż, ceny z kosmosu... po kupiłem trochę szpeja i tyle. Pozdr. dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...