Skocz do zawartości
slavok

Szybkie Pytanie Do Osób Z Lubina (dolnośląskie)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Podobno w Lubinie jest jakaś giełda samochodowa na której można dorwać wiele ciekawych rzeczy od Niemców, mam w planie się tam wybrać na Sobotę, jednak mam mętlik bo mi naopowiadali, że tam to o 7-8 godzinie to handel się już kończy a ludzie ustawiają się tam od 2-3 godziny w nocy z piątku na sobotę :blink: trochę to dla mnie dziwne bo wszędzie pisze, ze giełda czynna jest od 6 do 13 ewentualnie od 7, więc do ludzi co się orientują w tamtym rejonie jak to w końcu z tą giełdą jest, bo nie chciał bym przyjechać na koniec handlu bądź koczować 5h pod stadionem aż otworzą. w końcu mam tam jakieś 380km a na wycieczki krajoznawcze nie mam ochoty.

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie do końca tak jest ale jest tam sporo prawdy. Tam giełda to góra do 12 jest. Myślę, że jak pojawisz się tam między godz. 6-8 to spokojnie jeszcze znajdziesz co trzeba. W nocy to tam kwitnie handel częsciami itd. Dużo osób przyjeżdza z kraju, chcą szybko znaleść klamoty i wracać.

Ps. Od Ciebie to jakies 5h jazdy, więc spokojnie o 1 w nocy możesz startować :)

Edytowane przez KosiMazaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem tam w maju sprzedać auto. Ok. godziny 8 ludzie dopiero się zjeżdzali i ustawiali na giełdzie. Było pełno aut do ok. godziny 12. Dopiero po 12 zaczynało się wyludniać. Samochodów było tam dużo, ale z niemieckimi blachami nie było ich za wiele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi