PiotroZzZ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich.., planuje zakup nowego PC-ta, na początku było dla mnie oczywiste żeby kupić GTX295, ale kolega, powiedział mi że miał, i mówi że na GTX285 miał lepszą wydajność O_o, i teraz mam mętlik w głowie, nie wiem co wybrać, wydaje mi się że on coś pierdzieli bez sensu, ale nie jestem w 100% pewien, Pomóżcie PLS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stichus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak jak radzą inni - teraz coś, co będzie Ci służyło przez jakiś krótki czas - np GF9600GSO/ HD4830, a niedługo coś z nowych Radeonów z dx 11, albo jeśli możesz w ogóle nie kupuj teraz, tylko np za miesiąc - po premierze nowych kart Ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dokladnie, najlepiej sie wstrzymac z miesiac i poczekac na nowa serie Radeonow z dx11, kupujac teraz mozesz wiele stracic, bo Twoja karta w bardzo krotkim czasie straci wiele na wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotroZzZ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja radeona nie kupuje, tylko właśnie GTX-a jakiegoś, ale zrobie tak jak piszecie, poza tym kompa kupuje dopiero za jakieś 3-4 miechy więc chyba dx 11 już wyjdzie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to napisz posta za 3-4 miesiace i nie pajacuj teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Przez 3-4 miesiące się dużo może zmienić cenowo / wydajnościowo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...