xigi Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Mam pytanie - jak można podkęcić Durona Morgana 1200MHz? Pomijam zamalowanie L1 i kręcenie płytą - mam ECSa. Chodzi mi o jakiś wykaz z ustawianiami mostków w zależności od parametrów (mnoznika i Vcore). Szukałem trochę informacji ale wszędzie jest tylko o Spitfire'ach i T-bird'ach - a one mają inny układ tych mostków niż mój Morgan. Dzięki z góry!!! IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 yo to zalezy jaki ecs - ja mam k7vza rev. 3.0 i podkrecilem swojego durnia 750@1000. napiecie ustawilem na 2,05 V dzieki prostemu regulatorowi (resystorek 15 kom dodany przy regulatorze napiecia ) a FBS ustawilem na plycie na 133. istnieje mozliwosc sciagniecia biosu for overclockers - v. 3.2c dla k7vza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Mam pytanie - jak można podkęcić Durona Morgana 1200MHz? Pomijam zamalowanie L1 i kręcenie płytą - mam ECSa. Chodzi mi o jakiś wykaz z ustawianiami mostków w zależności od parametrów (mnoznika i Vcore). Szukałem trochę informacji ale wszędzie jest tylko o Spitfire'ach i T-bird'ach - a one mają inny układ tych mostków niż mój Morgan. Dzięki z góry!!! IGI Sciagnij najnowsza wersje biosa (jest link na tweaku) i maluj mostki L1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LAMA co ty mowisz? jakie L1??? ! przeciez na ECS sie nie da zmieniac mnoznika a mostki L1 sa by odblokowac mnoznik!!!. Zamaluj mostki L7 by podniesc Vcore do 1,85V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LAMA co ty mowisz? jakie L1??? ! przeciez na ECS sie nie da zmieniac mnoznika a mostki L1 sa by odblokowac mnoznik!!!. Zamaluj mostki L7 by podniesc Vcore do 1,85VLamer, jak sciagnie najnowszego biosa do ECS to zmieni mnoznik (ponoc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 heheheheh ponoc. LAMER!!! co ty gadasz! mialem kiedys k7s5a i w biosach o/c dalo sie zmieniac tylko FSB na 100 ,112 , 124 , 133 , 138 , 150 , 166 i tylko to daje O/C do K7s5a! . LAMER najpierw pomysl a potem powiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 heheheheh ponoc. LAMER!!! co ty gadasz! mialem kiedys k7s5a i w biosach o/c dalo sie zmieniac tylko FSB na 100 ,112 , 124 , 133 , 138 , 150 , 166 i tylko to daje O/C do K7s5a! . LAMER najpierw pomysl a potem powiedzLamer, ten bios wyszedl w tym tygodniu. Lamerze mialem ta plyte dawno temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LAMERZE zeby K7s5A mialo odblokowany mnoznik czeba ja zmodygfikowac na DiPy!!! A co do biosu to jak czytac nie umiesz to w newsie bylo napisane : namiastka o/c!!!. A ty LAMERZe pewnie myslisz ze namiastka to full wypas podkrecania . Moze powiesz jeszcze koledze ze wprowadzili Dzielnik PCI 1/7 i Vmem do 3,3 i Vcore do 2,5V???. Dzis sie do kumpla przejde z tym biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LAMERZE zeby K7s5A mialo odblokowany mnoznik czeba ja zmodygfikowac na DiPy!!! A co do biosu to jak czytac nie umiesz to w newsie bylo napisane : namiastka o/c!!!. A ty LAMERZe pewnie myslisz ze namiastka to full wypas podkrecania . Moze powiesz jeszcze koledze ze wprowadzili Dzielnik PCI 1/7 i Vmem do 3,3 i Vcore do 2,5V???. Dzis sie do kumpla przejde z tym biosem.Przejdz sie. Namiastka oznaczac moze rownierz zmiane mnoznika Lamerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 bankowo nie ma zmiany mnoznika!!! zobacze i powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 bankowo nie ma zmiany mnoznika!!! zobacze i powiemNie wiesz tego napewno tak jak ja. Powiedzialem kolesiowi zeby se zaktualizowal bios i podnasil napiecie, jezeli sie nie da to nic mu sie nie stanie. Ty zamiast wyjezdzac z lamerem pomoglbys bo zauwazylem, ze nic nie radzisz tylko szukasz bledow u innych. Tutaj sie pokazuje prawdziwe lamerstwo takich jak Ty- duza mowia (pisza) a malo z tego wynika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ja kiedys powiedzialem ze bede mowil na ciebie LAMER po tym watku z win98 i 640mb ramu! wtedy kozakowales ze na bank obsluzy itp ja ci zaprzeczylem i mialem racje!!! Acha LAMER - to taki ktos co sie malo zna a duzo mowi czyli TY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ja kiedys powiedzialem ze bede mowil na ciebie LAMER po tym watku z win98 i 640mb ramu! wtedy kozakowales ze na bank obsluzy itp ja ci zaprzeczylem i mialem racje!!! Acha LAMER - to taki ktos co sie malo zna a duzo mowi czyli TY! Doczytaj sobie do konca tamten topic. Phi, bedzie mnie od lamerow wyzywal malolat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...