kicek23 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam, ostatnio zauwazylem ze moj komputer sie dziwnie wylacza, tzn tak monitor gasnie a komputer chodzi i nie wiem co jest, nie bylo tak na poczatku tylko jakos od 2 m-cy tak jest, hibernacje mam wylaczana, moze ktos pomoc. niewiem moze to wina systemu? z gory dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze ktos pomozr Pewnie ktos cos napisze na temat ACPI (wieloprocesorowy komputer z interfejsem ACPI,tak mi pokazuje wiec obsluga ACPI raczej jest) i zaawansowane zarzadzanie energia (nie posiadam tej zakladki w opcjach zasilania ) a jesli chodzi o wazel interfejsu nt to nie moge tego zainst bo pokazuje kod bledu bodajrze 37 konfigurACJA asus oc palm deluxe intel i7 940 tagan 900w 3x2gb ddr3 czego to moze byc wina? plyty glownej czy systemu tak jak napisalem wczesniej, prosilbym o pomoc, tylko najdziwniejsze jest to ze nie wylacza sie tak za kazdym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ruszanie myszką, klikanie na klawiaturze nie przywraca obrazu na ekranie? Sprawdź na innej karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek23 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ruszanie myszką, klikanie na klawiaturze nie przywraca obrazu na ekranie? Sprawdź na innej karcie graficznej. a nawet chyba nie sprawdzalem czy przywraca a jak by przywracalo to co to bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Pewnie w opcjach zasilania masz ustawione uśpienie dla przycisku w menu / przycisku na obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek23 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Pewnie w opcjach zasilania masz ustawione uśpienie dla przycisku w menu / przycisku na obudowie. w opcjach zasilania nie mam nic takiego, mam cztery zakladki schematy zasilania tu mam: schematy zasilania i mam ustawione stacjonarny w domu/biurze, wylaczanie monitoru i dysku mam ustawione na nigdy i wstrzymanie systemu nigdy zaawansowane kiedy w komputerze zostanie nacisniety przycisk zasilania mam ust na zamknij system hibernacja wylaczona zasilacz ups a tu nic bo nie mam ups-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Na przykładzie Win7 click. W starszych wersjach Windowsa działanie przycisku w menu start jest również w zaawansowanych opcjach zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek23 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Na przykładzie Win7 click. W starszych wersjach Windowsa działanie przycisku w menu start jest również w zaawansowanych opcjach zasilania. no u mnie czegos takiego niestety nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...