gosc57 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Mam problem z zintegrowaną kartą sieciową na płycie Asus P5Q karta Atheros AR8121 Ethernet Controller. Od jakigoś czasu System jej nie widzi. Formatowałem komputer ale nic to nie dało a z kartą nigdy nie było problemów. W menadżerze urządzeń jest tylko modem neostrady i karta sieciowa 1394 ale mojej karty nie widzi. W biosie karta jest włączona . Instalacja sterowników nic nie dała. Szukałem rozwiązań na forum ale nic nie pomogło. Prosze o pomoc! Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a co pokazuje Everest widzi chipset[karte] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosc57 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Everst tez jej nie widzi. Tu Raport z everesta . Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez gosc57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Everst tez jej nie widzi. Tu Raport z everesta . zakładka sieci PCI/PnP ale wygląda ze [umarła] karta Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosc57 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) zakładka sieci PCI/PnP jest pusta. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez gosc57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a zobacz z laski swojej co pokazuje : POST ... ( w pewnym momencie nacisnij pause /break ) jezeli tam nie widac to sieciowka kaput Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosc57 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 post tez nic nie pokazuje. Warto zanosić płyte główną do gwarancji czy po jakimś czasie może być to samo z sieciówką czy lepiej po prostu dokupic jakas tania i włożyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jedyne co mi przychodzi do głowy (choć może to irracjonalne ale mimo to bym spróbował) reset bios, update bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...