baazar Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam pytanie czy mogę mieć internet w x360 np. od iplusa ? i czy mogę mieć internet tylko do x360? czy muszę mieć komputer? bo mam popsuty komputer zresztą nie potrzebuje komputera tylko chciałem neta do xboxa ale nie wiem czy mogę mieć obojętnie jaki i czy mogę mieć bezpośrednio do x360 podłączony. ps. wiem wiem dużo pytań ale wolę spytać odrazu o wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Możesz mieć Internet od dowolnego providera, byle byś go dostarczył wtykiem RJ-45 do gniazdka w iksie lub poprzez WiFi ;) Jeśli chodzi o iPlusa to będziesz potrzebował jakiś router z obslugą 3G, czyli np. coś takiego: http://www.allegro.pl/item702368608_linksy...cmcia_wifi.html PS Jest przyklejony temat o iksie, tam powinieneś spytać. Niech jakiś mod przeniesie ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No dobra, tylko co mu po necie z iPlusa, ktora bedzie chodzil jak krew z nosa? Ani na tym nie pogra, ani nie posciaga demek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baazar Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 o bardzo dobrze dzięki. Jin* nie chodziło mi o podłączenie neta Iplusa tylko to taki przykład dokładnie chodziło mi o obojętnie jaki :] PS. Bardzo wam dzięki :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No dobra, tylko co mu po necie z iPlusa, ktora bedzie chodzil jak krew z nosa? Ani na tym nie pogra, ani nie posciaga demek. Sciagnac demowki to bedzie, tu nie widze problemow oprocz predkosci... ale z graniem tu gorzej bezprzewodowy dostep do neta w x360 to pomylka - duzy ping po kilku minutach zacznie denerwowoc :) lepiej polaczyc cos po kablu 1, 2 mb do gry w komfortowych warunkach starczy - do plynnego ogladania filmow (stream) lepiej wiecej - ale i tak nie zawsze to daje rezultat - duze obciazenie serwerow ms ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Tylko łącza DSL, ew. sprawdzona kablówka. Miałem już Internet w Playu (3G?), teraz mam WiMax w Netii i obie te opcje są tragiczne do grania. Do ściągania demek raczej nie ma różnicy - transfer jest jak w umowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 o bardzo dobrze dzięki. Jin* nie chodziło mi o podłączenie neta Iplusa tylko to taki przykład dokładnie chodziło mi o obojętnie jaki :] PS. Bardzo wam dzięki :P :) Zaraz, zaraz. A moze Ty masz na mysli pelna sieciowa funkcjonalnosc z dostepem do stron? Jezeli o ci chodzi, to nie. Bedziesz mial tylko dostep do oferowanych przez M$ kanalow, udostepnionych dem i gier arcade oraz mozliwosc wspolnej gry on-line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baazar Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie nie. potrzebuje neta tylko do x360, i do wszystkiego co oferuje Microsoft. Może jakieś propozycje co do neta? bo miałem z kablówki ale on nie działał na xboxsie oczywiście wtedy jak miałem działającego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie nie. potrzebuje neta tylko do x360, i do wszystkiego co oferuje Microsoft. Może jakieś propozycje co do neta? bo miałem z kablówki ale on nie działał na xboxsie oczywiście wtedy jak miałem działającego kompa.Można po polsku? W jaki sposób podzieliłeś łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Sciagnac demowki to bedzie, tu nie widze problemow oprocz predkosci...Um, smiesznie niski limit transferu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baazar Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Można po polsku? W jaki sposób podzieliłeś łącze? wyjąłem od kompa i podpiąłem do xboxa ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No i pewnie odbilo sie na routerze dostawcy, ktory ma dostep filtrowany po adresach MAC kart sieciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Jeżeli jest w zasięgu 3G to prędkość jest chyba jego najmniejszym zmartwieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...