Kameelll Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Podczas próby uruchomienia systemu awaryjnego na początku lądują się jakieś pliki a po chwili wyskakuje mi napis "Press ESC to cancel loading STPD.sys" naciskam ESC, nic się nie dzieje i pozostaje tylko restart komputera... Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Kameelll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 raczej nie powinieneś wtedy naciskać esc tylko poczekać... o.O Jak nadal się nie włączy bo ja wiem po 5 minutach to wtedy można zacząć się martwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Powinien naciskać, aby anulować ładowanie Deamon Tools. Jeśli nic się nie dzieje, to pozostaje Ci opcja naprawy systemu z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...