SzczYpior_n1 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Jeżeli wygląda tak: to znaczy że jest referentem bo zmieniła sie tylko naklejka względem standardowej Nvidii: Przykładem niereferencyjnej 8800GT może być np. mój Gigabyte bo ma wszystko zmienione: Więc nie powinna Ci sie przegrzewać jeżeli jest sprawna i nie obrośnięta kurzem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu123 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Wygląda dokładnie tak, jak na pierwszej fotce ;) W tym tygodniu będę mieć u siebie na przetestowanie Geforce'a 9800 GX2. Zobaczymy, jak na tym będzie chodzić. Co do przegrzewania, to tak jak tutaj koledzy mówili, że temperatury które moja karta osiąga nie są tak naprawdę wielkie (zresztą, w testach które widziałem w internecie osiągała podobne wyniki). A jednak problem występuje. EDIT: Wstawiłem kompa do nowej obudowy (stara była stanowczo za mała) i zamontowałem 9800 GX2. Wszystko chodzi bez problemu. Przy okazji mam pytanie: ile byście dali za taką używaną 9800 GX2 od Asusa? Edytowane 4 Września 2009 przez michu123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...