przemeczek4 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam, poszukuję programu do makr w którym będzie można uruchomić makro za pomocą dodatkowego przycisku myszki. Przeglądałem kilka programów, lecz w tych najpopularniejszych makro można było uruchomić tylko z klawiatury. Widziałem, że są programowalne myszki do gier, które to umożliwiają, ale są bardzo drogie. Szczególnie, że ja nie potrzebuję takiej myszki do gier, tylko do AutoCada, gdzie makra będą typu L+ENTER , bo posiadanie kilku najważniejszych poleceń w myszce dużo by przyśpieszyło rysowanie. Chyba, że istnieje jakaś taka myszka w cenie powiedzmy do 80 zł, której dodatkowe przyciski były by programowalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 http://www.autohotkey.com/ nie sprawdzalem, z opisu wyglada na to, ze powinien banglac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Autohotkey powinien się nadać, bo ma ogromne możliwości, tylko trzeba poznać jego język skryptów (manual ma całkiem pomocny). BTW. A4tech X-755K/XL-755K ma 5 dodatkowych przycisków programowalnych. Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeczek4 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ten program super działa. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...