SACZI Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pytanie jak w temacie. Mam kość A-Data i Abit jej nie widzi. Sprawdzałem kość na nowszych platformach i jest sprawna. Jest szansa na uruchomienie jej pod NF7? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam u siebie 3 kosci 1GB RAM: A-DATA, Kingston, Kingmax - calosci dziala w Dual Channel...Skoro kosc jest sprawna przeczysc/przedmuchaj slot RAM lub wsadz RAM w inne gniazdo i dobrze docisnij... Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez caleb59 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Sprawdzaj różne sloty, włóż tylko tą 1GB kość, timingi w biosie daj by SPD. Ja mam 1GB + 512MB i bez problemu śmiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Pytanie jak w temacie. Mam kość A-Data i Abit jej nie widzi. Sprawdzałem kość na nowszych platformach i jest sprawna. Jest szansa na uruchomienie jej pod NF7? No to ja się doczepię... jak zawsze... 1Gb jak kolega napisał w temacie, to nie pojemność ram... tylko na przykład przepustowość LAN, bo jednostka tak pisana, czyli Gb oznacza gigabit, a nie giga bajt, pisany poprawnie GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) U mnie były dwie kości 512MB w dwóch slotach najbliżej siebie, a w tym bardziej oddalonym 1GB. Włącznie z trybem Dual DDR, RAM jak i płyta pracowały bez problemu. Wersja z czarnymi slotami. @SpiderMAN - to chyba taka zaszyta funkcja forum aby dzieciaki nie pisały nazw tematów samymi duzymi literami. Stąd Gb, a nie GB. Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 U mnie były dwie kości 512MB w dwóch slotach najbliżej siebie, a w tym bardziej oddalonym 1GB. Włącznie z trybem Dual DDR, RAM jak i płyta pracowały bez problemu. Wersja z czarnymi slotami. @SpiderMAN - to chyba taka zaszyta funkcja forum aby dzieciaki nie pisały nazw tematów samymi duzymi literami. Stąd Gb, a nie GB. No może się czepiam, ale trzymajmy się przyjętych na całym świecie oznaczeń... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...