andriu Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mianowicie: poszukuję płyty głównej na nForce2, ale takiej bez zbednych bajerów czyli bez dzwięku, bez lanu, bez firewire i takietam, czy może ktoś z Was sie orientuje czy coś takiego można gdzieś dostać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Też by mi cos takiego siadło ale niestety sie nie spotkałem z czymś takim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 z definicji chipset nforce2 ma wbudowany dzwiek wiec watpie aby cos takiego istnialo. Zawsze jakas firma moze go po prostu nie wykorzystac (tzn. nie wyposarzyc plyty w wejscie jack - ale po co ? :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 są abity w wersji bez lana i firewire ale dźwięk chyba zawsze jest. ale szukaj po sklepach bo mogę się myli co do dźwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mianowicie: poszukuję płyty głównej na nForce2, ale takiej bez zbednych bajerów czyli bez dzwięku, bez lanu, bez firewire i takietam, czy może ktoś z Was sie orientuje czy coś takiego można gdzieś dostać ? Chodzi Ci o TANIĄ NForce2 ?? To jest w komputroniku Chinatech http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6266 Cena 389PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ale to jest mATX :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 chyba najubozsza plyta na nForce2 to Epox 8RDA (bez +) bo ma tylko dzwiekowke - mimo ze jest ciut drozsza niz Soltek 75FRN2-L (ten ma i dzwiekowke i LAN) to ma nad tym Soltek'iem duza przewage - otworki kolo Socket'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 nie ma takiej plyty na nforcie 2 , ja przynjamniej sie z taka nie spotkalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParyS Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Bierz 8rda epoxa- mnie tez firewire nie potrzebny i lan mam, wiec dostajesz dobra plyte za niewygorowana cene 470 zl okolo, moj wybor :-) NForce2 bez dzwieku nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Zycie mnie juz zdazylo nauczyc ze lepiej nie wydziwiac i nie oszczedzac na komputerze a zwlaszcza na plycie glownej. Jesli jest cos w co warto zainwestowac w kopie to wlasnie plyta. Kup Epoxa 8RDA albo Abita NF 7 S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 nforce-2 normalnie ma wbudowano k.muzyczno no bo pszeciesz to jest jego zaleto ten caly 6-kanałowy dżwiek nieprawdaż :) moze bez lanu itp to da się kupić ale nie bez dżwieku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 aaa i bierz solteka !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...