Skocz do zawartości
andriu

czy coś takiego istnieje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mianowicie: poszukuję płyty głównej na nForce2, ale takiej bez zbednych bajerów czyli bez dzwięku, bez lanu, bez firewire i takietam, czy może ktoś z Was sie orientuje czy coś takiego można gdzieś dostać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z definicji chipset nforce2 ma wbudowany dzwiek wiec watpie aby cos takiego istnialo. Zawsze jakas firma moze go po prostu nie wykorzystac (tzn. nie wyposarzyc plyty w wejscie jack - ale po co ? :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mianowicie: poszukuję płyty głównej na nForce2, ale takiej bez zbednych bajerów czyli bez dzwięku, bez lanu, bez firewire i takietam, czy może ktoś z Was sie orientuje czy coś takiego można gdzieś dostać ?

Chodzi Ci o TANIĄ NForce2 ??

To jest w komputroniku Chinatech

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6266

Cena 389PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba najubozsza plyta na nForce2 to Epox 8RDA (bez +) bo ma tylko dzwiekowke - mimo ze jest ciut drozsza niz Soltek 75FRN2-L (ten ma i dzwiekowke i LAN) to ma nad tym Soltek'iem duza przewage - otworki kolo Socket'u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz 8rda epoxa- mnie tez firewire nie potrzebny i lan mam, wiec dostajesz dobra plyte za niewygorowana cene 470 zl okolo, moj wybor :-)

NForce2 bez dzwieku nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zycie mnie juz zdazylo nauczyc ze lepiej nie wydziwiac i nie oszczedzac na komputerze a zwlaszcza na plycie glownej. Jesli jest cos w co warto zainwestowac w kopie to wlasnie plyta. Kup Epoxa 8RDA albo Abita NF 7 S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nforce-2 normalnie ma wbudowano k.muzyczno no bo pszeciesz to jest jego zaleto ten caly 6-kanałowy dżwiek nieprawdaż :) moze bez lanu itp to da się kupić ale nie bez dżwieku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...