majki84 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Potrzebuje pozbyc sie starego klocka crt17 i wstawic lcd, bo mam malo miejsca. Ta ma byc cos taniego, glownie net, sporadycznie starsze gry (bo komp stary wiec nowych nie pociagnie). Monitor ma byc panorama, najlepiej 16/10, wystarczy d-sub, dobrze by bylo zeby mial jakies glosniczki, nie mial lagów w grach. Generalnie najwazniejsza bedzie cena. To ma byc do kompa, uzywanego rzadko przez moja dziewczyne (żeby nie okupowała mojego:) ) wiec wyglad ladny bedzie plusem (najlepiej czarny). Rozmiar mysle ze 19, chyba ze w 20" bedzie cos taniego za male pieniadze. Grafika jest stara wiec wiekszy rozmiar to zazwyczaj wyzsza rozdzielczosc, w ktorej komp moze sie ciac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Najtańszy sensowny model: W1942T-PF http://www.ceneo.pl/1372340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Mam taki sam potwierdzam bardzo dobry do tego wyjście DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A ten byłby dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie ma DVI ja bym nie brał ale pewnie jakieś spece coś więcej doradzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Co daje to całe dvi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Lepszą jakość obrazu niż d-sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A tak pomijając brak tego dvi to co można jeszcze po nim powiedzieć?? Chyba że możecie polecić coś innego w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki84 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No ten z dvi fajny, chociaz jak dla mnie to moze byc i dsub, byle taniej, bo 500zl to troche duzo i tak jak dla mnie :) To ma byc do starego grata i nie musi miec rewelacji obrazu. Moze lepiej poszukam uzywanego, np tego lg z dvi, skoro cala reszta tanich lcd to lipa? Wogole to przydalby sie jakis sklep gdzie mozna kupic na raty. Mozecie cos polecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jak to ma być tylko tani LCD do starego komputera bez przyszłościowych zastosowań(jakies blueray) to spokojnie bierz najtańszego LG z Dsubem. Wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Lepszą jakość obrazu niż d-sub.Której nie zauważysz okiem :D Może to? http://www.agito.pl/monitory-lcd/hyundai-1...994.html?cid=54 Ma wbudowane głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A który byłby lepszy?? Ten Lg co go dałem czy ten Hyundai?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A który byłby lepszy?? Ten Lg co go dałem czy ten Hyundai??LG ma o oczko wyższą rozdziałkę,ale nie ma głośników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Halo, odpowie ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Odpowiedź była. Poza głośnikami i rozdziałką różnic raczej w obrazie nie dostrzeżesz :D LG może mieć lepszą gwarę i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Kupiłem LG. Brat od roku używa innego LG, tylko że 22 cale i nie narzeka. Więc też wziąłem. A głośniki mi raczej w monitorze nie potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Popieprzyłeś mi się z autorem pierwszego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Dolacze sie do pytania, bo mam ten sam problem, szukam taniego monitora do netu i starych gier (CS, Dota). Znalazlem cos takiego "Gateway/E-Machines E19T6W" (plusem jest cena i szybki czas reakcji 3-5ms matrycy, minusem slaby kontrast 700:1). Mial moze ktos stycznosc z ta firma, a najlepiej dokladnie tym monitorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...