IRZYN Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Może podał by ktoś rozmiary (ewentualnie marka samochodu) nagrzewnicy-chłodnicy jakią zastosowaliscie w WC potrzebuje do mojego przyszłego projektu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 jak kcesz to mam do sprzedania cale WC : zapiecie ,nagrzewnica ,weze ,zaciski pompka 600l/h za 80zl cale WC bez WB. tu jest zdjecie http://www.trzone.prv.pl/wcsell.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a czemu sprzedajesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 przeczytaj sobie ten watek wszystkiego sie dowiesz http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php...ighlight=#31039 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 niestety nie kupię poniewarz aby raz w życiu chciałbym coś sam zrobić. NADAL PROSZE O WYMIARY!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 niestety nie kupię poniewarz aby raz w życiu chciałbym coś sam zrobić. NADAL PROSZE O WYMIARY!!!!!!!!!!! To co Ty chcesz chlodnice sam od podstaw zbudowac ??? Wiekszosc z WC-user's kupuje chlodnice, a wlasnorecznie to sie montuje zestaw. Jak chcesz WC to qpuj ta od Tristana, ja za chlodnica, prawie taka sama jak jego, dalem 82 zl (nowka) o cenie wezy i reszty nie wspomne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 niestety nie kupię poniewarz aby raz w życiu chciałbym coś sam zrobić. NADAL PROSZE O WYMIARY!!!!!!!!!!! To co Ty chcesz chlodnice sam od podstaw zbudowac ??? Wiekszosc z WC-user's kupuje chlodnice, a wlasnorecznie to sie montuje zestaw. Jak chcesz WC to qpuj ta od Tristana, ja za chlodnica, prawie taka sama jak jego, dalem 82 zl (nowka) o cenie wezy i reszty nie wspomne :? Idziesz na szrot i przebierasz .. Może trafisz jakąś dobrą. tak wg mnie zależy z czego jet zrobiona: Miedziana najlepiej Aluminiowa nieźle Mosiądz - nieciekawie(przynajmniej tak mnie niektórzy uśiwadomili :D) A ogólnie to chyba im większa powierzchnia oddawania ciepła tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Może podał by ktoś rozmiary (ewentualnie marka samochodu) nagrzewnicy-chłodnicy jakią zastosowaliscie w WC potrzebuje do mojego przyszłego projektu. Ja mam od Lublina i ma 30x15x4 cm. Bez wiatraków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja mam nie wiem od czego (chyba polonez albo zuk -miedziana- ze szrotu bralem) wybralem prawie nowke(jeszcze miala naklejki z cena sklepowa-100 iles zl nie pamietam bo zdarlem te naklejki) i zaplacilem 30 zl. A wymiary to 24x10x7 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 gdzie jest jakis szrot w wawie :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...