Kamil>>> Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mam tak jeden "mały" :?: problem. :arrow: Przy wyłączaniu komputera czaami pojawia się blue screen i nic z tego nie rozumiem co tam pisze mimo iż jest to po polsku :arrow: Wyjątek0E wystąpił przy 0028:C2A4FF21 w urządzeniu VxD st323dk (01)+00000DE1. Wywołanie nastąpiło z 0028:C153369E w urządzeniu VxD CDVSD(01)+00000DDE. :arrow: itd. (wiadomo co 8) ) Za cholere tego nie rozszyftuję czy coś się zjebało czy jak. To mój config: ECSK7S5A,DVDSAMSUNG16x LITEON32x12x40x DURON1000, 128DDR. :oops: Mam WinME bo jak 98SE to też coś się instalacja jebie i po włączeniu w dosie też coś jest nie tak z tym VxD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Podkrecasz procesor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 zero KRĘCENIA, jedynie troche mojego GEForca2MX40064MB ale tylko z systemu do grania w GTA3. a ostatnio tego wogóle nie robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 kiedys tak mi sie "udalo" zainstalowac winME ze za kazdym razem przy wylaczaniu mialem blue screena. po kilku reinstalach wrocilem do ukochanej (jeszcze wtedy) win98 :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalecs Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Może biegać o kartę muzyczną. Spróbuj ją wyjąć/wyłączyć jak zintegrowana i zobaczyć jak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 me bym nie polecal:/ w tym os'ie wlasnie dosyc czesto mi sie to zdarzalo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 bo milenium ma zwalone sterowniki i dlatego się tak dzieje miałem coś podobnego.W moim przypadku chodziło o błędne wpisy w rejestrze.Usunąłem je i było po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 moze przeinstalowac system? najnowsze stery i moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...