surich Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Moze ktos mi pomoc czy te czesci beda z soba graly w 100% Te czesci chce nowe kupic: Procesor - AMD Phenom II X4 945 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3/ Plyta Glowna - Gigabyte MA770T-UD3P /AMD 770/ Pamiec - Patriot 4GB (2x2GB) 1600MHz CL7 LLK AMD PGS Monitor - Samsung 2233RZ i jakis przydalby sie czytnik DVD ;] A to posiadam po starym kompie : Zasilacz antec 550vat 4 dyski twarde seageta 640gb karta muzyczna x-fi fatality karta graficzna 7950gx2 Prosze o szczere odpowiedzi dziekuje ... Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez surich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wszystko będzie współpracować ze sobą :) A nagrywarkę polecam firmy Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surich Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a jeszcze jedno mam pytanie czy plyta glowa jest dobra do tych pamieci pociagnie je na maxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zamień mobo na ASRock A780GXH. Będzie lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Myślę, że Gigabyte MA770T na AM3 będzie lepszy niż ASRock na AM2+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Może chodziło o m3a780gxh ale akurat nie licząc integry nie widzę powodu wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Myślę, że Gigabyte MA770T na AM3 będzie lepszy niż ASRock na AM2+.Szczególnie jeżeli chcesz do niego włożyć pamięci DDR3 :D Nie widzę sensu kupowani atak drogich pamięci. Mobo Gigabajta wymaga aktualizacji biosu do wersji F3. Starsze wersje Biosu miały problemy z obsługą wyżej voltowanych ramów. Zaletą przy tym procku bez BE będzie wysoki HTT dla tej płyty. Ogólnie dobry zestaw. Za kilka miesięcy możesz opchnąć swoja kartę i kupić coś nowszego z DX11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil90 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Do 945 lepiej brać Gigabyte MA770T-UD3P bo większe HTT zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nad DVD niema się co zastanawiać, bo większośc to bardzo podobne produkcje. Ja polecę LG bo dostajesz od razu cały potrzebny soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surich Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szczególnie jeżeli chcesz do niego włożyć pamięci DDR3 :D Nie widzę sensu kupowani atak drogich pamięci. Mobo Gigabajta wymaga aktualizacji biosu do wersji F3. Starsze wersje Biosu miały problemy z obsługą wyżej voltowanych ramów. Zaletą przy tym procku bez BE będzie wysoki HTT dla tej płyty. Ogólnie dobry zestaw. Za kilka miesięcy możesz opchnąć swoja kartę i kupić coś nowszego z DX11. Tak drogie 369pln kosztuja ... kostki jak beda lazily ok to mi sie wydaje ze to jest dobra inwestycja .. a jak masz cos pod rekawem jakas propozycje chetnie wyslucham ,,, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dodam tylko, że za 369 zł można już kupić 3x2GB. Najtańsze Kingstony, ale i tak świadczy to moim zdaniem o opłacalności tych 2x2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...