geforc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam właśnie dostałem laptopa od rodzinki z USA , ale niestety , laptop mi jest zbędny ... więc mam pytania , czy ktoś z was próbował sprzedawać w polsce laptopy z "usa" ? , ludzie chętnie kupują ? Mój laptop to Acer ... Aspire 5515 , ile mógłbym wziąć za niego na allegro , zeby poszedł szybko ?? 1500zł ? jeśli ktoś się orientuję to proszę o pomoc ... Gwarancji chyba nie ma , kabel z przejsciówką ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Co do ceny - najlepszym wyznacznikiem jest allegro i inne serwisy aukcyjne. Jeśli zaznaczysz skąd jest laptop i cena będzie odpowiednia, to sądzę, że powinno udać się sprzedać. Sprowadzanie sprzętu zza morza to dość popularny sposób na zdobycie tańszej elektroniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ale powiedzmy że nie znam się na cenach laptopów ... mógłby mi ktoś wycenić , mniej więcej , nie oczekuję dokładnej oceny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ogarnij najpierw sprawe z gwarancja, zeby wiedziec na czym stoisz ;] jezeli ma miedzynarodowa to za jakies 1500 zl powinien pojsc - w stanach jego koszt to ~400$. Wystaw aukcje z cena minimalna ustawiona na tyle i zobacz co bedzie ;] rynek najlepiej zweryfikuje ile jest wart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 mam jedynie jakieś zielone papiery , angielskiego nie znam a jest dużo napisane ... i podana jest ta strona http://support.acer.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 geforce >> no to skoro nawet nie wiesz co masz to jak chcesz oszacowac tego wartosc? Proponuje na starcie zadzwonic do serwisu i sie zapytac czy wogole jest mozliwosc zeby uwzgledniali gwarancje modeli z USA. Potem bedziesz kombinowal dalej czy twoj sie kwalifikuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dobra dajmy na to że nie ma gwarancji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Chłopie ogarnij się ,jak ktoś ma ci powiedzieć ile za możesz dostać jak sam nie wiesz co masz ,ile możesz a ile dostaniesz to już inna sprawa. Najpierw dowiedz się co z gwarą ,i czy w ogóle wiesz że on jest sprawny ,może coś się stało podczas transportu. A potem zacznij liczyć dytki. Jak nie masz gwary ,to najlepiej wystaw aukcję z przykładowo 30 dniową gwarancją rozruchową od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Jest sprawny chłopie ... ustawiałem godzinę i inne rzeczy i sprawdzałem wifi , wszystko działa ... Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez geforc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Napisz maila albo zadzwon do serwisu acera w polsce i dowiedz sie czy masz gwarancje. Lapki maja to do siebie, ze ludzie z nimi podrozuja, a w trasie tez sie moze spiepszyc. Wiekszosc firm daje miedzynarodowe. btw z tego co piszesz wywnioskowalem, ze nie masz pelnego kompletu do tego lapka, takze zanim go sprzedasz lepiej sie upewnij, ze nie jest to jakis kradziony shit or sth ;] zebys nie beknal za paserstwo za 1k zl ;) Edytowane 1 Września 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 hmmm zwariowaliście ? pudełko oryginalne ... wszystko oryginalne a wy mówicie o kradzieży ?? macie za złodziei moją rodzinę ?? to ładnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 jaki to dokładnie model {wyposażenie} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 dokładnie taki jaki ty podałeś ... to samo ma co na zdjęciu pokazałeś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 hmmm zwariowaliście ? pudełko oryginalne ... wszystko oryginalne a wy mówicie o kradzieży ?? macie za złodziei moją rodzinę ?? to ładnie ...ty to napisales :x nigdzie wczesniej nie pisales nic o pudelku, a conieco mozna bylo wywnioskowac po tym, ze przystales na brak gwaracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...