marcinx26 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 witam , mam takie dziwne pytanie ... czy warto przesiadać się z x 710 na x4 810 ? kosztowało by mnie to mało bo około 50 zł , a 810 jest o miesiąc nowszy :) zasilacz topower silentez 500 wat płyt ud3p grafa , jeszcze nie wiadomo , zmieniam na 4850 albo gtx 260 podajcie jakieś argumenty bo nie wiem co robić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jakie masz mobo? Próbowałeś odblokować 4 rdzeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx26 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 pisze jakie mobo , odblokować się nie da kto przeniósł ten temat ? ja nie pytam się co kupić tylko czy odczuje różnice wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 810, to akurat kastrat. Może coś z wyższej półki. Np. PII 945? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) pisze jakie mobo , odblokować się nie da kto przeniósł ten temat ? ja nie pytam się co kupić tylko czy odczuje różnice wydajności że co? pisze? kto pisze? kiedy napisze? Napisaleś "ud3p". To tak jakbyś zapytany o to jakim samochodem jeździsz, napisał tdi A tak poza tym, nie ma sieci porównania tych cpu??? Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx26 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 przecież pisze że chce się przesiąść z 710 na 810 więc wiadomo że jeśli pisze UD3P to znaczy że mam MA770T-UD3P na am3 , bo nie ma innego ud3p pod amd jest ud3 i on jest pod am2+ nie tylko ten wchodzi w gre bo mogę go dość tanio kupić , te z wyższej półki mnie nie interesuje to brać czy nie brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...