Memphis Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cześć! Nie siedzę już w sprzęcie praktycznie, więc nie bardzo się orientuję co do czego. Problem przedstawia się tak, że zepsuł się coolerek na moim 8600GT, więc trzeba wymienić grafę ;). No to myślę sobie tak: mam Biostara TF560A2+. Skoro już kupuję jedno, to kupię i drugie, więc wsadzę tam X2 5200+. Nic droższego nie opłaca się kupować, a tu jestem ograniczony tylko do AM2. Nie gram praktycznie (a ostatnio w Starcrafta i Baldur's Gate 2), więc wydajności wielkiej nie potrzebuję. Niedługo jednak wychodzi Dragon Age i chcę sobie porypać. Więc... budżet to około 500 zł. No i wyjdzie akurat na proca i 9600GSO. Teraz pytanie, czy do tego proca warto dokładać 4850, czy się już udusi? Przesiadek na AM3 czy inne bajery nie przewiduję. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 GSO bierz, jest o wiele tańsze. Na tym procesorze IMHO nie warto dokładać do HD4850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Tak też właśnie myślałem, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...