Skocz do zawartości
bagienny

Konkurs Be Quiet! - Wybierz Najlepszą Pracę!

Rekomendowane odpowiedzi

CarsonPoland bez problemu doszło. neotps tak samo. Pamiętajcie o załączeniu pracy i napisania swojego nicku na forum bo kilku o tym zapomniało to wysłałem maile przypominające.

Kilka prac jest na prawdę OK, ciesze się, że będzie w czym dobrym wybierać. Ci co jeszcze nie dosłali prac, zalecam wyrobienie się przed końcem czasu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem zapytać o to wcześniej. Bierzecie pod uwagę treść - np. wątek humorystyczny? Czy konkurs nastawiony jest na jakość prac graficznych może? Czy ogólnie kreatywność pod każdą postacią?:)

To uzytkownicy forum wybierają najlepsza prace przez glosowanie :) chyba ze chodzilo Ci o przejscie do drugiego etapu :)

PS. mam nadzieje ze moja praca tez dotarła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee wiecie moze jakim fontem jest logo zrobione? praca ladniej by wygladala jakby caly tekst byl ta czcionka ;)

Została niecała godzina ale może się jeszcze przyda. To jest chyba Handel Gothic, ale ciężko będzie pobrać tą czcionkę za darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pracownikiem PurePC.pl, nie jestem członkiem redakcji. Nie widzę przeciwwskazań, a ty? ;)

W konkursie nie mogą tylko brać udział: Pracownicy etatowi sponsora, administracja serwisu, redakcja, którą wymienię z nicków: bagienny, costi, caleb, ryba i DRuMah. Reszta osób może brać udział w konkursie bo nie ma dostępu do jakichkolwiek zmian i podejrzenia wyników przed innymi.

Konkurs zamknięty, wszystkie prace właśnie się ściągają i poddane zostaną pod debatę komisji. Etap III na forum planowany jest na dzień jutrzejszy po godzinie 18:00.

UPDATE:

Nadesłano 74 prace, jeśli nie wiesz czy doszło, zobacz na poniższe zdjęcie czy występujesz na liście.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś widziałem - albo mi się śniło - jak wygląda wybieranie najlepszej pracy w tym konkursie i nie mogę tego znaleźć.. Czyli jak to wygląda? Pierwszy etap to nadsyłanie prac, drugi wy wybieracie co lepsze, a trzeci to użytkownicy wybierają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w regulaminie konkursu:

1. Etap I - nadsyłanie prac od 01 września do 14 września 2009 roku włącznie

2. Etap II - komisja wybiera z wszystkich nadesłanych prac, 20 najlepszych i poddaje je pod głosowanie czytelników na forum dyskusyjnym

3. Etap III - wybór zwycięskich prac na forum dyskusyjnym przez czytelników od 15 września do 21 września 2009 roku włącznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w 100% z powyższym. Wymagany staż w serwisie byłby jak najbardziej na miejscu.

Co do samego głosowania, lepiej byłoby pisemnie (w poście). Chociaż z drugiej strony jest baza danych z zapisanymi głosami.

Edytowane przez jahras

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Tobą CarsonPoland. 1 miesiąc lub więcej stażu to sensowne rozwiązanie. Chciałbym by moja praca była oceniana za pomysł, a nie za brak znajomości na forum bądź dodatkowych kont.

"ale wierze w uczciwosc ludzi na tym forum" - ilear. Ja wierze w inteligentnych administratorów którzy czujnym okiem będą wszystko kontrolować :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche sie obawiam glosowania userow ( i marketingu szeptanego :P) ale wierze w uczciwosc ludzi na tym forum , i ze wygra dobra praca a nie user ktory ma duzo znajomych w serwisie :)

w każdym konkursie masz zamiar siać teorie spiskowe? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, poniewaz co konkurs to ma mnostwo dziur ktore mozna wykorzystac :] jako ze cale zycie robilem przekrety albo im zapobiegalem sa one dla mnie widoczne jak czarne na bialym i wole dla swietego spokoju wypunktowac, zeby ktos czegos nie zapomnial - ot takie zboczenie polzawodowe :D

edit:

no dobra przesadzilem, nie co konkurs tylko to akurat drugi dosc specyficzny, ktory daje mozliwosc oszustwa (podobnie jak konkurs gdzie bylo 4 pytanie dowolne, ktore wzbudzilo tyle kontrowersji, bodajrze z routerami)

Edytowane przez ilear

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się boicie o uczciwość innych, która mogłaby rzutować na waszą potencjalną wygraną, a wcale nie wiadomo czy w ogóle wasz prace przejdą do kolejnego etapu :> Bez obaw, redakcja zadba o to żeby nic nie przykryło cieniem zabawy z głosowania :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi