bagienny Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Potwierdzam uczestnictwo wszystkich. It's an e-mail for fuck's sake :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 CarsonPoland bez problemu doszło. neotps tak samo. Pamiętajcie o załączeniu pracy i napisania swojego nicku na forum bo kilku o tym zapomniało to wysłałem maile przypominające. Kilka prac jest na prawdę OK, ciesze się, że będzie w czym dobrym wybierać. Ci co jeszcze nie dosłali prac, zalecam wyrobienie się przed końcem czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Dosłałem ostatnią, trzecią pracę. Me umiejętności żadne, pomysły przeciętne ale przy takich nagrodach nie można nie próbować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 A czy ja moge prosic o potwierdzenie odbioru moich wypocin? :) nie chcialbym zeby jutro sie okazalo ze moja praca jednak gdzies sie zagubila w sieci :)Potwierdzonka jednak przydatne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkoon Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 A czy byłbym okrutny gdybym też poprosił o potwierdzenie otrzymania moich 2 prac ?? :rolleyes: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Jeśli faktycznie zgłoszeń nie jest dużo sugeruję sporządzenie choćby zdawkowej listy otrzymanych prac (user/ilość)- robi się bałagan a i Naczelstwu pewnie oszczędzi to indywidualnych odpowiedzi na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 eee wiecie moze jakim fontem jest logo zrobione? praca ladniej by wygladala jakby caly tekst byl ta czcionka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood2 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 To może i ja poproszę o potwierdzenie czy moja praca dotarła? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Dosłałem ostatnią, trzecią pracę. Me umiejętności żadne, pomysły przeciętne ale przy takich nagrodach nie można nie próbować :lol:A to moderacja może brać udziały w konkursach ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Miałem zapytać o to wcześniej. Bierzecie pod uwagę treść - np. wątek humorystyczny? Czy konkurs nastawiony jest na jakość prac graficznych może? Czy ogólnie kreatywność pod każdą postacią?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Miałem zapytać o to wcześniej. Bierzecie pod uwagę treść - np. wątek humorystyczny? Czy konkurs nastawiony jest na jakość prac graficznych może? Czy ogólnie kreatywność pod każdą postacią?:)To uzytkownicy forum wybierają najlepsza prace przez glosowanie :) chyba ze chodzilo Ci o przejscie do drugiego etapu :) PS. mam nadzieje ze moja praca tez dotarła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 ...ale t się gwarno zrobiło, kurcze:) A miałobyć mało zgłoszeń i większe szanse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Bierzemy wszystko pod uwagę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahras Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 eee wiecie moze jakim fontem jest logo zrobione? praca ladniej by wygladala jakby caly tekst byl ta czcionka ;) Została niecała godzina ale może się jeszcze przyda. To jest chyba Handel Gothic, ale ciężko będzie pobrać tą czcionkę za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 dzieki, jakos sie nie sprawdzil wizualnie caly napis z tego ;) uff wyrobilem sie :] mam nadzieje ze wszystkie 3 doszly, bo mialem maly padzik w trakcie wysylania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 A to moderacja może brać udziały w konkursach ? :>Nie jestem pracownikiem PurePC.pl, nie jestem członkiem redakcji. Nie widzę przeciwwskazań, a ty? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Nie jestem pracownikiem PurePC.pl, nie jestem członkiem redakcji. Nie widzę przeciwwskazań, a ty? ;)W konkursie nie mogą tylko brać udział: Pracownicy etatowi sponsora, administracja serwisu, redakcja, którą wymienię z nicków: bagienny, costi, caleb, ryba i DRuMah. Reszta osób może brać udział w konkursie bo nie ma dostępu do jakichkolwiek zmian i podejrzenia wyników przed innymi. Konkurs zamknięty, wszystkie prace właśnie się ściągają i poddane zostaną pod debatę komisji. Etap III na forum planowany jest na dzień jutrzejszy po godzinie 18:00. UPDATE: Nadesłano 74 prace, jeśli nie wiesz czy doszło, zobacz na poniższe zdjęcie czy występujesz na liście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Gdzieś widziałem - albo mi się śniło - jak wygląda wybieranie najlepszej pracy w tym konkursie i nie mogę tego znaleźć.. Czyli jak to wygląda? Pierwszy etap to nadsyłanie prac, drugi wy wybieracie co lepsze, a trzeci to użytkownicy wybierają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Jest w regulaminie konkursu: 1. Etap I - nadsyłanie prac od 01 września do 14 września 2009 roku włącznie 2. Etap II - komisja wybiera z wszystkich nadesłanych prac, 20 najlepszych i poddaje je pod głosowanie czytelników na forum dyskusyjnym 3. Etap III - wybór zwycięskich prac na forum dyskusyjnym przez czytelników od 15 września do 21 września 2009 roku włącznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Dziękuję - szukałem na forum tego i na stronie, a do regulaminu już później nie zaglądałem. A pytanie odnośnie głosowania. 1 user - 1 głos? Prace są anonimowe czy autorzy są jawni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zgadza się lecz trzeci etap omyłkowo zapisałem jako 15 września, ruszy jutro ok 18 bo trzeba pogłowić się nad pracami. Wszystko oczywiście wytłumaczę jak ruszy ankieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 troche sie obawiam glosowania userow ( i marketingu szeptanego :P) ale wierze w uczciwosc ludzi na tym forum , i ze wygra dobra praca a nie user ktory ma duzo znajomych w serwisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Pewnie przybedzie jutro duzo nowych "userow" ;) ps. swoja droga to uwazam ze powinien byc wymagany jakis minimalny staz na forum do glosowania, np tydzien czy miesiac. Edytowane 15 Września 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahras Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Zgadzam się w 100% z powyższym. Wymagany staż w serwisie byłby jak najbardziej na miejscu. Co do samego głosowania, lepiej byłoby pisemnie (w poście). Chociaż z drugiej strony jest baza danych z zapisanymi głosami. Edytowane 15 Września 2009 przez jahras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 wystarczy data rejestracji przed data rozpoczecia konkursu :) unikniemy spryciarzy ktorzy mogli juz wtedy pozakladac pare kont ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Zgadzam się z Tobą CarsonPoland. 1 miesiąc lub więcej stażu to sensowne rozwiązanie. Chciałbym by moja praca była oceniana za pomysł, a nie za brak znajomości na forum bądź dodatkowych kont. "ale wierze w uczciwosc ludzi na tym forum" - ilear. Ja wierze w inteligentnych administratorów którzy czujnym okiem będą wszystko kontrolować :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 troche sie obawiam glosowania userow ( i marketingu szeptanego :P) ale wierze w uczciwosc ludzi na tym forum , i ze wygra dobra praca a nie user ktory ma duzo znajomych w serwisie :)w każdym konkursie masz zamiar siać teorie spiskowe? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) tak, poniewaz co konkurs to ma mnostwo dziur ktore mozna wykorzystac :] jako ze cale zycie robilem przekrety albo im zapobiegalem sa one dla mnie widoczne jak czarne na bialym i wole dla swietego spokoju wypunktowac, zeby ktos czegos nie zapomnial - ot takie zboczenie polzawodowe :D edit: no dobra przesadzilem, nie co konkurs tylko to akurat drugi dosc specyficzny, ktory daje mozliwosc oszustwa (podobnie jak konkurs gdzie bylo 4 pytanie dowolne, ktore wzbudzilo tyle kontrowersji, bodajrze z routerami) Edytowane 15 Września 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Ha ha:) jak nie będzie się czujnym to Cie wyrolują. Więc lepiej widzieć wszędzie teorie spiskowe niż przyjaciół w ludziach z ciemnej bramy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Tak się boicie o uczciwość innych, która mogłaby rzutować na waszą potencjalną wygraną, a wcale nie wiadomo czy w ogóle wasz prace przejdą do kolejnego etapu :> Bez obaw, redakcja zadba o to żeby nic nie przykryło cieniem zabawy z głosowania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...