ath Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 AŁAaaa... tuż poza podium. Nic to- 'lepszy rydz niż gołąb na dachu' jak to mówią :-). Podziękowania dla organizatora, sponsora i forumowiczów którzy swój głos oddali na moją pracę. Rozumiem, że dane do wysyłki i wybrany rozmiar wentylatora mam podać w PW do romka. Dla ciekawych- moje prace które nie przeszły preselekcji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 ..i po wszystkim :) Oczywiście podziękowania dla organizatora, sponsora, a przedewszystkim dla tych którzy głosowali ;) Swoją drogą, 'Sesja' powstała tuż przed egzaminem z matematyki (zaliczony) natomiast "System eliminacji..." (studentów jest aktywny) tuż przed egzaminem z chemii (zaliczony) tak wiec pomimo lekkiego niedosytu jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkoon Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Zatem koniec :D Gratuluję zwycięzcom. Jakby ktoś był ciekawy oto moje liche prace :wink: Edytowane 24 Września 2009 przez Tomkoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Ja rowniez gratuluje ;) Ath to chyba juz druga Twoja wygrana na ppc jak dobrze kojarze? :D A z takimi wypocinami ja startowalem: Edytowane 24 Września 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 No tak wyszło. :) Była buda, teraz psu, kolejną rzeczą powinno być mobo ? :) No i dziękuję wszystkim za głosy na moją pracę, organizatorowi za wypaśne nagrody i niezmordowanemu red'naczowi romkowi za siłę do walki z dzikim tłumem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Jak już wszyscy to i ja się podzielę swoim shitem :D Gratuluję zwycięzcom :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 No tak wyszło. :) Była buda, teraz psu, kolejną rzeczą powinno być mobo ? :) Skoro ath znów wygrał, to może moja kolej na jakąś nagrodę? ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Skoro ath znów wygrał, to może moja kolej na jakąś nagrodę? ^_^Jak zasłużysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Tak naprawdę nie było losowania. Dostałeś nagrodę za cycki.WTF? Czemu nie 1-3? Przecież są cycki w AV? ;-) --------------------------------------------------------- Będzie jeszcze jakieś graficzne konkursiwo? W "zwykłych" marne szanse a przy okazji BQ nazbierało mi się "hardwareowych" pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Będzie jeszcze jakieś graficzne konkursiwo? W "zwykłych" marne szanse a przy okazji BQ nazbierało mi się "hardwareowych" pomysłów.Jak znajdziemy w sobie sile do ich organizacji, to pewnie beda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Wolę "drugą stronę barykady"- mogę co najwyżej co-nie-co podpowiedzieć coby pomienszyć kontrowersyje wokół łonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Kiedy można się spodziewać nagród ? Pytam tutaj a nie na pw, bo pewnie inni też chcą wiedzieć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Dzisiaj była "siódemka" ok 10, dostałem tel. będąc w pracy, ale na szczęście w domciu ktoś był i odebrał pakę. Zasilacz prezentuje się wyśmienicie, samo wykonanie i to jak był zapakowany ukazuje, że bq! to solidna marka, nie oszczędzająca na materiałach. Dobra dosyć wazelinki, jeszcze raz podziękowania dla Rafała i be quiet! I moar konkursów :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Będzie już niedługo kolejny konkurs a co do BQ to ten sam zasilacz co dostałeś będzie tematem mojego kolejnego artykułu tylko muszę znaleźć czas na to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Od siebie na szybko, mnie tez odwiedził wczoraj kurier.. Gdyby nie kartoniki po wentylach to zapomniałbym że tam są..ciche jak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Bardzo dobrze, tobie Fidelis się poszczęściło bo zgarnąłeś dwie sztuki i myślę, że podzielasz moje zdanie, że wentylator pierwsza klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Gratuluje Ath. Ładny czarny zasilacz by pasował do ładnej czarnej budy NZXT, ale niestety zasilacz już mam zamówiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Romek zgadzam sie w pelni :) Cisza i spokoj...no i moc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...