Bartek_CBR Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Mam do wyboru 3 bloki cpu (nowe) -Enzotech Luna -160zł -Enzotech Sapphire - 100zł -Swiftech GTZ - 150zł bloki maja byc na 775 . Ktory bedzie wydajniejszy ?? Mam plyte GA EP45-UD3P i chce zalozyc blok enzotecha na chipset (NB). Ale co zrobic z mofem jednym bo na jednum mam radiatro a na drugi ?? mozna cos spasowac do niej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 weź GTZ a ja wezmę od Ciebie Lunę B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 weź lune tylko że potem przy zmianie na i7 będzie kiepsko bo trzeba bedzie dokupić adapter ;/ ( który psuje wygląd bloku, wiem bo miałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ekhm... gdzie są takie ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 usa czy cos napewno :P fajnie jak by takie u nas byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 na mofy zamowic bloczki u mnie ;) lub caly set mosfet x2 nbx1 sbx1 z topami z mosiądzu/plexi i do koloru top do GTZ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_CBR Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Dalej niedostalem odpowiedzi ktory wydajniejszy chociaz biore GTZ ze wzgledu na zlaczki skrecane 12/19 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...