Oscarek Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Hej. Może pomożecie mi wybrać jaki dysk i nagrywarkę wybrać? Cena dysku do 300zł, a nagrywarki do 160zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Nagrywarka Samsunga z light scribe lub bez wedle uznania. Zresztą wyżej masz przyklejony temat o nagrywarkach sata... Co do dysku to zależy jakie masz priorytety - szybkość, cisza, małe wibracje, pojemność, energooszczędność... Napisz więcej o swoich potrzebach. Czy to ma być dysk na system czy na dane czy też na wszystko i ma być to jedyny dysk w komputerze. Edytowane 4 Września 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oscarek Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Nagrywarka Samsunga z light scribe lub bez wedle uznania. Zresztą wyżej masz przyklejony temat o nagrywarkach sata... Co do dysku to zależy jakie masz priorytety - szybkość, cisza, małe wibracje, pojemność, energooszczędność... Napisz więcej o swoich potrzebach. Czy to ma być dysk na system czy na dane czy też na wszystko i ma być to jedyny dysk w komputerze. Jeśli chodzi o dysk to chcę mieć cichego i dość szybkiego... Mam Seagate w werdji .11 i działa ale chrabocze niesamowicie... Na dysku chcę mieć 2 partycje, C na system, a D na wszystko inne. Samsungi nawet mają dobre dyski, zwłaszcza ciche. Nagrywarek Samsunga nigdy nie miałem ale wiem, że dobre są pioneery, niektóre modele LG również. Daltego sam nie wiem co wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...