007 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Czy napiecia na poziomie +5Vsb = 5.050 Volt +12V = 11.900 Volt +5V = 4.940 Volt +3.3 = 3.240 volt Vcore to zalez moge zmieniac mam plyte GiGabyte Ga-7VTXE+ wiec czy takie napiecia sa dobry czy z lekka slabe ?? pytam sie tylko tak z ciekawosci zasilacz mam jakis 230W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 spokojna glowa, napiecia bardzo dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 dobre, powyżej przeciętnej. w dobrych zasilaczasz zakres tolerancji to 5% (w gorszych 10%) więc mieścisz się. masz odchył od ideału ok 1% więc nie mas zo co się martwić. jest na prawdę porządnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 napiecia sa wpozo wiec sie o nic nie martw :) :) pozdro :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 to dobze a jak myslicie czy przy radku 9100 Hercules by wytrzymal ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Napiecia bardzo dobre. Co do radka to bardzo wazne jest napiecie 3.3 V jesli bedzie za slabe to radek moze sie nie odpalic (czarny ekran) lub moze sie uszkodzic. A co do tego czy pociagnie to nikt nie jest wrozka musisz sprobowac. Ja mialem radka 9000 i na 235 WATTow smigal ale procka wtedy nie krecilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...