puczini Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mam problem z udostępnieniem. Jeden komputer (win 7) widzi pliki tego drugiego komputera (xp sp3), mogę zapisywać i odczytywać, jednak kiedy próbuję uzyskać dostęp do tych plików z pierwszego komputera pojawia się błąd: XXX nie jest dostępny. Możesz nie mieć uprawnień do używania tego zasobu sieciowego... itd. Sieć jest sprawna, bo grałem bratem w heroesa :lol: ale chcę mieć dostęp do tych plików z siódemki. Dyski są udostępnione, wszystkie uprawnienia ponadawane firewall i antywirusy powyłączane. Dodam, że łączę się z drugim komputerem przez router. I jest jedna ciekawa sprawa. Niby nie mogę wejść na dysk C siódemki, ale jeden z folderów tego dysku pokazuje się w moich miejscach sieciowych i mogę go odczytywać i zapisywać na nim. Bardzo proszę o pomoc :) Próbowałem już wszystkiego, co jeszcze mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...