AlCaponexp Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Witam. Otóż w modelu który posiadam jest port USB (tryb serwisowy), który można odblokować aby oglądać z np. pendirva zdjęcia czy filmy DivX. Należy wejść do menu serwisowego, przytrzymując na pilocie jak i w TV przycisk OK i tam odpowiednie opcje przestawiając. Natomiast na początku pomyliłem kombinacje i wciskałem przycisk MENU na pilocie i w TV. Sam już nie pamiętam ale może coś tam przestawiłem przez pomyłkę. Chciałem uruchomić to USB ale cały czas coś było źle i nie działało. Gdy wyłączyłem TV (pendrive był podłączony) i następnie go uruchomiłem to od tego momentu nie było dźwięku w głośnikach od TV :/ Do TV'ka mam podłączoną również wieżę i tam dźwięk jest, tak samo gdy podłączam do TV słuchawki to dźwięk również jest, natomiast z samych głośników od TV dźwięku nie ma. Próbowałem przewrócenie ustawień fabrycznych, wgrałem również nowsze oprogramowanie z tym że obecnie już nie mogę wejść do tego trybu serwisowego, ani kombinacja OK + OK czy MENU + MENU, nie działa. Próbuję powrócić do niższej wersji ale coś nie idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) tryb serwisowy działa tylko na starszych FW ;) co do dźwięku sprawdź czy nie wyłączyłeś głośników w menu TV ps. jak wgrać starsze FW znajdziesz w googlach Edytowane 2 Września 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 tryb serwisowy działa tylko na starszych FW ;) co do dźwięku sprawdź czy nie wyłączyłeś głośników w menu TV ps. jak wgrać starsze FW znajdziesz w googlach Co do wgrania starszego FW, to już wiem, wgrałem je ale nadal dźwięku nie mam, a w tym menu to jest troszkę tych opcji i za bardzo nie wiem co tutaj ustawić. Poza tym czy przy wgrywaniu FW wszystkie ustawienia się nie resetują ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...