Killer85 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mam dylemat Czy lepiej do zestawu AMD Athlon x2 5000+ 2x1 GB Ram MSI K9AGM2 Grafa integra Sprzęt nie będzie kręcony Dołożenie grafy zewnętrznej z tego co się dowiedziałem nie wchodzi w grę bo będą problemy Ten zasilator styknie? http://konsorcjum-pclweb.systemb2b.com/pri...px?PID=C7315015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mam dylemat Czy lepiej do zestawu AMD Athlon x2 5000+ 2x1 GB Ram MSI K9AGM2 Grafa integra Sprzęt nie będzie kręcony Dołożenie grafy zewnętrznej z tego co się dowiedziałem nie wchodzi w grę bo będą problemy Ten zasilator styknie? http://konsorcjum-pclweb.systemb2b.com/pri...px?PID=C7315015 Powinien bez problemu pociagnac w/w confik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Dołożenie grafy zewnętrznej z tego co się dowiedziałem nie wchodzi w grę bo będą problemyA jakież to problemy może spowodować dołożenie grafy zewnętrznej? Edytowane 2 Września 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 A jakież to problemy może spowodować dołożenie grafy zewnętrznej? Koleś w sklepie tak uparcie twierdzi ze będą problemy bo miał takie przypadki... Mozę ktoś się wypowie ena ten temat? Byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Jaką kartę chcesz dołożyć i jaki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Jaką kartę chcesz dołożyć i jaki masz zasilacz.Zsilacza niemam bo mam dylemat z wyborem... Karta dołożona w przyszłości to jakaś 8800 Edytowane 3 Września 2009 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Ja na takim samym praktycznie targam zestaw: 8000gt @650rdzen x2 4200@ 2.25ghz (to proc w 90nm~~100W poboru w stresie) hdd 320 samsung f1 plyta asrocka 32 sli dźwiękówa ac-1 razora 2 wentyle 3 urządzenia usb nagrywara dvd nec i działa, i hula, i napięcia ok wcześniej miałem 7900gs, i proc latał na 2.5ghz, po zmianie grafy by zbalansować pobór mocy proca spowolniłem troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...