jacool Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Mojemu drugiemu kompowi też się zachciało WC. Pozazdrościł większemu. Jako, że jest mały to i będzie miał małe, skromne WC, które ma chłodzić - to priorytet. oto bohaterowie :) Płyta asus maximus formula se x38, E8600, 2x1GB jakieś tam, tagan BZ 800W, EVGA 8800GTS, Obudowa Chieftec. pole bitwy:) Zabawki do wykorzystania :) w spadku po dużym kompie :) 1)Złaczki Koolance 10/13 srebrne, 2 kątówki. może się przydadzą. 2)Dtek V2. niklowany. 3)pompa Innovatek HPPS plus + rez. 4)kawałki węża Tygon 9.5x14.3 - mam nadzieję, że starczy. 5)Chłodniczka: Black Ice GT Xtreme 240 6)Wentylator Tacens i coś już jest :) Edytowane 2 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Małe ale może załapie jeszcze kartę graficzną ;)? Całkiem przyjemnie, i miejsce na chłodnice genialne :), jaki będzie kolor płynu? Podłóż coś miękkiego pod pompkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Wodowania grafiki póki co nie ma w planach. Z płynem to całkowity falstart: blady, kiepsko reaguje na UV. Do wymiany. Edytowane 3 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 bardzo poprawnie to wyglada mi sie podoba, proste i czytelne układy są piękne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 A jakie uzyskałeś temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Układ jeszcze nie jest skończony. Wczoraj odpaliłem próbnie. Muszę jeszcze sys przeinstalować. Na razie więc nic nie moge powiedzieć na temat temperatur :) Edytowane 3 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) bardzo ładnie ale wiesz mi na małym się nie skończyło to strasznie wkręca :wink2: Edytowane 3 Września 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Fajnie to wygląda, napisz jakie tempy jak puścisz wentyle na 5V, 7V i 12V. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) bardzo ładnie ale wiesz mi na małym się nie skończy to strasznie wkręca :wink2:wiem, wiem ... ja zacząłem od dużego WC. teraz małe. trochę odwrotnie. Edytowane 4 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 najs ;] zrób jeszcze coś z tymi kablami od zasiłki i będzie wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 czy ten wentylator na tyle budy pcha powietrze do środka ? wentylatorki na chłodnicy dałbym z drugiej strony aby pchały chłodne powietrze z przodu budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) 1) tak 2) nie da się. Za dyskami jest miejsce na 2x92 - one będą wypychały powietrze na zewnątrz. Edytowane 3 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 takie rozwiazanie z tymi wentylatorami jest wg mnie dobre, wentylator z tylu owiewa pieknie sekcje zasilania procesora, nb i ram, a obudowa pewnie tak czy siak jest ciagle otwarta (?) w zadnym podreczniku nie pisze ze wentylator tylni ma wyciagac powietrze z obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Wszystko extra, cacy, ale małe to to raczej nie jest jak dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Uh. Powiew świeżości zagościł w tym temacie. Okejka za WC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Wszystko extra, cacy, ale małe to to raczej nie jest jak dla mnie ;)Przy tym po prawej jest małe :) Edytowane 4 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precello Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 mam podobnie małą obudowe do "twojej" SG-01B :P Sunbeam Freezing Storm Czarny z oknem. Baa moja jest nawet centymetr niższa :D Co ciekawe - moja dziewczyna ma jeszcze mniejsza obudowe i sie dziwi dlaczego ja mam taką dużą :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) tak jak pisałem wcześniej. niebieski jest FUJ............ poszedł do WC :) Teraz w wc jest ....................ZIELONKA Na koloowo. Edytowane 7 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Panie dzieju, pieknie wyszło:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 osobiscie wersja niebieska bardziej mi pasowala, ale sa gusta i gusciki ;) daj znac jak tempy pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Do niebieskiego robiłem już kilka podejść. Różne kombinacje - niesety nie przypadł mi do gustu. tempy mają się dobrze :) Edytowane 7 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Przy tym po prawej jest małe :) Ach te punkty odniesienia :rolleyes: , duża i tyle :wink: Bardziej mi się podoba green werszyn, węże ładnie ułożone i ten traktorek(takie mam jakoś skojarzenie jak patrzę na tą rezo-pompkę) jest śmiszny. Rozumiem że jak budka stoi ciągle otwarta to okienka w ściance pewnie się jeszcze nie dorobiła? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) A tak. Buda cały czas otwarta. Okna jeszcze się nie dorobiła. Spróbuję dokupić gotowe- nie wiem czy się da. Edytowane 8 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Fotki w świetle dziennym :) Drobne zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...