Killer85 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Ten temat http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Pytanko-Z...38#entry3359638 Czu ten sprzedawca ma rację? Proszę o fachowe wypowiedzi... Miałem w przyszłości pomysł aby włożyć 8800 ... Edytowane 3 Września 2009 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Dołożenie grafy zewnętrznej nie może powodować problemów, bo jaki byłby sens istnienia płyt z integrą i możliwością dołożenia karty zewnętrznej? Edytowane 3 Września 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Wiem o tym.Od początku tak myślałem ale szukałem potwierdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Sprzedawcy chodzi zapewne o to że czasami karta graficzna może się gryźć z płytą nie zależnie od tego czy płyta ma integrę czy nie . Były takie przypadki , nie tylko na forum . A w takim razie wymienia się płytę / kartę na inną od innego producenta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Dzięki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...