Skocz do zawartości
L3golas

Plyta 300-400zl

Rekomendowane odpowiedzi

za 450 możesz kupić epoxa 8rda+

jesli tak to gdzie?? bo jestem bardzo ciekaw albo moze w Rzeszowie jest tak drogo??

w krakowie widzialem za 490 w pcprojekcie, ale na starych mostkach, tanszej nie udalo mi sie znalesc - standard to 500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albatron KX400-8x VIA KT400 SocketA DDR AGPx8 Sound 6ch. ATX

356 zł na http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5778&sid=1

EPOX 8K9A VIA KT400 SocketA U/133 DDR400 AGPx8 USB 2.0 Sound ATX

353 zł na http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4876&sid=1

Ja posiadam te pierwsza i goraco ja polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szeroki zakres płyt na KT 400 na nForce trochę za mało

Hmmm aby sie zmiescil w przedziale jakim podal czyli 300-400 nie podwalem np. abit nf7.

Po drugie epox 8k9a powinna mu wystarczyc bo nie podal do czego bedzie kompa uzywal.

A jesli juz tak bardzo chcesz tego nForca to polecam jeszcze chaintecha 7NIL1 jest uATX ale na nForcie i rownie tak wydajna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 450 możesz kupić epoxa 8rda+

jesli tak to gdzie?? bo jestem bardzo ciekaw albo moze w Rzeszowie jest tak drogo??

w krakowie widzialem za 490 w pcprojekcie, ale na starych mostkach, tanszej nie udalo mi sie znalesc - standard to 500

mam do sprzedania - koszt razem z wysyłką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. mnie najlepszy będzie Abit KD7E :D. Nie wiem dokładnie ile kosztuje ale zapewne koło 400zł. A płytka wyypas. Tylko bardzo ubogo z wyposażeniem nawet dźwięku nie ma.

UpDate: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5336 za 380zł. :D.

dokladnie , zaje.bista płyta :)

Absolutnie, tylko Abit!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy duzo  by mi dalo kupienie jakiejs lepszej plyty z n-forcem ? Co to wlasciwie jest :P

Moim zdanie nie masz co się pakować w nF2,bo to jest droższy interes,a różnica jaka jest w porównaniu do KT400 to wszyscy wiemy...

nF2 to obecna moda,której wiekszość teraz ulega.Moim zdaniem dla takiego przeciętnego zjadacza chleba spokojnie wystarczy KT400.

Jeśli mogę Ci doradzić jakąś mobo do 400zł. to polecam ABITA KD7.Ma ona 3-fazowe zasilanie i dobre możliwości O/C -:)) nieznacznie tylko ustępuje nF2.Sam ją jutro zamawiam...Możesz ją nabyć np.TUTAJ

Teraz pewnie niektórzy zaczną pisać ,że nF2 jest BESSER i że nowe biosy bez problemu obsłużą nowe Bartony (200/400).Jednak życie mnie nauczyło,że nie ma sensu kupować na "zapas", a tym bardziej sprzętu komputerowego...

:bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w grudniu zeszłego roku kupiłem Shuttla AK 37GT. Mało znana firma :arrow: ale

na wyposażeniu ma:

Dobre stabilizatory napięcia (mój proc ciągnie prawie 100 wat)

Sieciówkę 10/100 Mbit

Dźwiękówkę 6 kanałów z SPDIF

6 x USB 2.0

AGP x 8 (to KT 400)

4 sloty DDR (obsadzisz do 4 GB ramu)

BIOS całkiem niezły:

fsb 100-200 co 1 mhz

napięcia procka (1.1 do 2.4V), pamięci, chipsetu, AGP

dzielnik PCI ręcznie i auto

i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły obecne wszędzie (czytaj pozostałe płyty główne).

Cena w sklepie około 350 PLN :D

Kręce na niej jak widać w podpisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...