L3golas Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jaka kupic plyte w cenie 300-400 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Idz do jakiejas firmy niech ci zamowia Eopxa na KT333 modelu nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 MSI na KT 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3golas Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 tak zeby nie bylo watpliwosci mowie o soket A :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Epoxa 8RDA bez plusika mozna kupic za jakies 427zl w Rzeszowie. Epox 8k9a kt 400 365 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jaka kupic plyte w cenie 300-400 zl ? za 450 możesz kupić epoxa 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Epox 8k9a za 310zł. to mój typ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jaka kupic plyte w cenie 300-400 zl ? za 450 możesz kupić epoxa 8rda+ jesli tak to gdzie?? bo jestem bardzo ciekaw albo moze w Rzeszowie jest tak drogo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 za 450 możesz kupić epoxa 8rda+ jesli tak to gdzie?? bo jestem bardzo ciekaw albo moze w Rzeszowie jest tak drogo?? w krakowie widzialem za 490 w pcprojekcie, ale na starych mostkach, tanszej nie udalo mi sie znalesc - standard to 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Albatron KX400-8x VIA KT400 SocketA DDR AGPx8 Sound 6ch. ATX 356 zł na http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5778&sid=1 EPOX 8K9A VIA KT400 SocketA U/133 DDR400 AGPx8 USB 2.0 Sound ATX 353 zł na http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4876&sid=1 Ja posiadam te pierwsza i goraco ja polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 epoxa 8k9al Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 szeroki zakres płyt na KT 400 na nForce trochę za mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Idz do jakiejas firmy niech ci zamowia Eopxa na KT333 modelu nie pamiętam.to pewnie bedzie 8k5a3+ za 360pln w tej cenie to takze moj typ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 szeroki zakres płyt na KT 400 na nForce trochę za małoHmmm aby sie zmiescil w przedziale jakim podal czyli 300-400 nie podwalem np. abit nf7. Po drugie epox 8k9a powinna mu wystarczyc bo nie podal do czego bedzie kompa uzywal. A jesli juz tak bardzo chcesz tego nForca to polecam jeszcze chaintecha 7NIL1 jest uATX ale na nForcie i rownie tak wydajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Wg. mnie najlepszy będzie Abit KD7E :D. Nie wiem dokładnie ile kosztuje ale zapewne koło 400zł. A płytka wyypas. Tylko bardzo ubogo z wyposażeniem nawet dźwięku nie ma. UpDate: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5336 za 380zł. :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jak inne zapomnialem dodac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ECS l7s7a2 - 280zl Soltek 75FRN - 450zl (troszke wykracza poza 400zl ale taniej nie znajdziesz nforce-a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 za ok 450zl jak dobrze poszukasz dostaniesz nowego abita nf7!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 za 450 możesz kupić epoxa 8rda+ jesli tak to gdzie?? bo jestem bardzo ciekaw albo moze w Rzeszowie jest tak drogo?? w krakowie widzialem za 490 w pcprojekcie, ale na starych mostkach, tanszej nie udalo mi sie znalesc - standard to 500 mam do sprzedania - koszt razem z wysyłką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wg. mnie najlepszy będzie Abit KD7E :D. Nie wiem dokładnie ile kosztuje ale zapewne koło 400zł. A płytka wyypas. Tylko bardzo ubogo z wyposażeniem nawet dźwięku nie ma. UpDate: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5336 za 380zł. :D. dokladnie , zaje.bista płyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 nie ma sie nad czym zastanawiać Chaintech 7NIL1 n-Force2-SPP(390zł bodajże) jak bardzo chcesz nforca ajak nie no to Soltek SL-75FRV KT400(410) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3golas Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 serdeczne dzikei za pomoc panowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wg. mnie najlepszy będzie Abit KD7E :D. Nie wiem dokładnie ile kosztuje ale zapewne koło 400zł. A płytka wyypas. Tylko bardzo ubogo z wyposażeniem nawet dźwięku nie ma. UpDate: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5336 za 380zł. :D. dokladnie , zaje.bista płyta :) Absolutnie, tylko Abit!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dołóż 21zł i weź to -> http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...6&cennikb=grupa Nie zawiedziesz się ;) No ewentualnie coś słabszego z EpOXa, MSI.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3golas Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a czy duzo by mi dalo kupienie jakiejs lepszej plyty z n-forcem ? Co to wlasciwie jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 epox 8k9a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a czy duzo by mi dalo kupienie jakiejs lepszej plyty z n-forcem ? Co to wlasciwie jest :PTo zajefajny czipset nVidii. Ma zablokowane PCI na 33MHz i się wypas kręci :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a czy duzo by mi dalo kupienie jakiejs lepszej plyty z n-forcem ? Co to wlasciwie jest :P Moim zdanie nie masz co się pakować w nF2,bo to jest droższy interes,a różnica jaka jest w porównaniu do KT400 to wszyscy wiemy... nF2 to obecna moda,której wiekszość teraz ulega.Moim zdaniem dla takiego przeciętnego zjadacza chleba spokojnie wystarczy KT400. Jeśli mogę Ci doradzić jakąś mobo do 400zł. to polecam ABITA KD7.Ma ona 3-fazowe zasilanie i dobre możliwości O/C -:)) nieznacznie tylko ustępuje nF2.Sam ją jutro zamawiam...Możesz ją nabyć np.TUTAJ Teraz pewnie niektórzy zaczną pisać ,że nF2 jest BESSER i że nowe biosy bez problemu obsłużą nowe Bartony (200/400).Jednak życie mnie nauczyło,że nie ma sensu kupować na "zapas", a tym bardziej sprzętu komputerowego... :bij: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jezeli nie zalezy ci na O/C to kt-400 wystarczy a reszte to mozesz dołorzyć do ramu :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja w grudniu zeszłego roku kupiłem Shuttla AK 37GT. Mało znana firma :arrow: ale na wyposażeniu ma: Dobre stabilizatory napięcia (mój proc ciągnie prawie 100 wat) Sieciówkę 10/100 Mbit Dźwiękówkę 6 kanałów z SPDIF 6 x USB 2.0 AGP x 8 (to KT 400) 4 sloty DDR (obsadzisz do 4 GB ramu) BIOS całkiem niezły: fsb 100-200 co 1 mhz napięcia procka (1.1 do 2.4V), pamięci, chipsetu, AGP dzielnik PCI ręcznie i auto i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły obecne wszędzie (czytaj pozostałe płyty główne). Cena w sklepie około 350 PLN :D Kręce na niej jak widać w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...