mazt Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Witam wszystkich! Właśnie jestem na etapie wymiany zasilacza. Poważnie zastanawiam się nad modelem be quiet! Pure Power 350W. Jednak przeczytałem tutaj: http://www.purepc.pl/zasilacze/be_quiet_pu...r_350w?page=all , że zasilacz nie posiada złącza PCI-E 6pin, a ja posiadam kartę Gigabyte GeForce 6600GT 256MB PCI-Express. Jestem laikiem, więc nie bardzo wiem co mam zrobić? Może ktoś mi dać jakąś dobrą radę... Czy będzie wszystko działało jak kupię ten zasilacz? Edytowane 3 Września 2009 przez mazt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 ale do tej karty powinna być przejściówka z Molexa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Te karty często były bez złącza zasilania 6-pin pci-e, więc taka wtyczka w zasilaczu nie jest wymagana. Popatrz na grafikę i będziesz wiedział. Jeśli masz złącze zasilania, sprawdź czy masz przejściówkę molex > 6-pin pci-e. Edit: Poczytaj regulamin ze zwróceniem uwagi na tytuły tematów. Edytowane 3 Września 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazt Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Dzięki za pomoc i wskazówki! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...