skrytywebmajster Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Witam Poszukuje dobrego i latwe w obsludze programu do malej ksiegowosci. Najlepiej zeby mogl odnalesc sie w nim komplenty laik Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 insert gt cdn optima nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Mała księgowość RZeczpospolitej prostszego chyba nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 przyłącze się. może jeszcze jakieś sugestie? chodzi mi o jakiś freeware do prowadzenia KPiR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
butterfly Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Witajcie A jaki program polecalibyście do wystawiania faktur VAT i rachunków? Dużo osób proponuje Faktura inVista 1.0.2.73 PL, albo Faktura iBiznes. Który z nich jest prostszy w obsłudze? A może jeszcze jakieś inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Witajcie A jaki program polecalibyście do wystawiania faktur VAT i rachunków? Dużo osób proponuje Faktura inVista 1.0.2.73 PL, albo Faktura iBiznes. Który z nich jest prostszy w obsłudze? A może jeszcze jakieś inne sugestie? Na dobrą sprawę jeśli chcesz TYLKO wystawić FV to wystarczy, że zrobisz sobie wzór w Wordzie. Nie ma żadnego prawnego obowiązku posiadania programu do fakturowania. Liczy się dokument pod tytułem FV. Program służy jako ułatwienie dla Ciebie, bo masz w programie magazyn, bazę klientów itd. Chcesz wystawiać FV i rachunki? To jest niemożliwe. Albo jesteś zwolniony z VAT i wystawiasz TYLKO rachunki (dawniej rachunek uproszczony), albo jesteś na VATcie i wystawiasz TYLKO faktury VAT/paragony fiskalne. Jak jedno to nie drugie. Co do wyboru samego programu. Zależy jakie funkcjonalności są Ci potrzebne i od specyfiki działalności (handel czy usługi). Edytowane 27 Października 2009 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAN2 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Witam, Ja używam programu OGNIK. Jest łatwy w obsłudze i szybki. Świetnie się nadaje do prowadzenia księgowości w małych firmach. Producent zapewnia fachową pomoc serwisową w razie jakichkolwiek problemów. Ja jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
butterfly Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Okey, Ognik jakoś nic mi nie mówi ale skoro polecasz to może i warto wziąć go pod uwagę - mam tylko pytanie jak z ceną? Ja nalazłam http://www.nawigacje-gps.pl/index.php?p171...sert-rewizor-gt . Wiem że gdzieś na jakimś forum biznesowym widziałam tę nazwę i wszyscy użytkownicy sobie bardzo chwalili. Nie przypominam sobie tylko gdzie to było :blink: Czy proponowana przez nich cena jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam WF-MAG START i szczerze mówiąc nie jest szczególnie prosty w pierwszych dniach. Trzeba rozgryźć jego myślenie i się przyzwyczaić. :-/ Programy CDN imho trochę szybciej się przyswaja. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...