KAX_ Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 No właśnie jak to jest w tej klasie z miejscem za kierownicą? U mnie mam miejsce obok sprzęgła żeby stopę oprzeć, taki czwarty pedał (hehe sporo tych pedałów na takie małe auto). Standard w tej klasie? Miejsce aby stopę oprzeć? Toż to jakieś grubsze premjumy muszą być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nie premiumy, ale na przykład w starym Swifcie nie było to samo Note 2013 nie ma. Nie pytam o Megane, bo to jakby oczko wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nowy Focus nie ma miejsca na nogi białego człowieka, nawalili tej plastikowej wytłoczki od podszybia do samych kolan i obudowali konsolę środkową z takim zapasem, jakby namawiali do przemycania tam ruskich szlugów. No i wzruszająco bezradny wobec czterech otyłych schabów i ich bagażu trzycylindrowy 1.0 Ecoboost. Próbował dużo mnóstwo jechać autostradą i drogami lokalnymi, a na 140 km spalił 16 litrów, zabijając tym samym trzy małe delfinki i pingwina cesarskiego. Jak miałbym do tego zaczepić tonę na haku? Bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja tam na brak miejsca nie narzekam, za kierownicą nie siedzi się okrakiem. Litrówką nie miałem okazji jeździć, ale 1.6 n/a i turbo palą około 8/100. Z oczywistym względów lepiej jeździ się z turbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Jedyny sensowny silnik w tej generacji fokusa to 2.0EB reszta to zabawki dla januszy ewentualnie nowych ruskich co mają czas jeździć z 2.3EB po serwisach.. Nie pytam o Megane, bo to jakby oczko wyżej. Megane w tej wersji to wyżyny osiągnięć francuzów w dziedzinie motoryzacji. Od czasów 205GTI chyba nie zrobili nic lepszego. Wyżej wzbić mogli by się tylko jak opanują technologie odlewania plastików wyższej jakości co zapewne prędko nie nastąpi. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Megane w tej wersji to wyżyny osiągnięć francuzów w dziedzinie motoryzacji. Od czasów 205GTI chyba nie zrobili nic lepszego. Wyżej wzbić mogli by się tylko jak opanują technologie odlewania plastików wyższej jakości co zapewne prędko nie nastąpi. Póki co to z plastikami mam wrażenie, że się jednak cofnęli krok w tył, miesiąc jeździłem Megane IV i śmiało stwierdzam, że u mnie w Megane III/Ph3 jakoś lepiej te plastiki wyglądają. Meg IV chyba nawet głośniej skrzypi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jedyny sensowny silnik w tej generacji fokusa to 2.0EB reszta to zabawki dla januszy ewentualnie nowych ruskich co mają czas jeździć z 2.3EB po serwisach.. A tak z ciekawości co jest nie tak z 1.6 EB 182 KM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ta cyfra przed literami KM ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 To wiadomo, myślałem że coś jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nowy Focus nie ma miejsca na nogi białego człowieka, nawalili tej plastikowej wytłoczki od podszybia do samych kolan i obudowali konsolę środkową z takim zapasem, jakby namawiali do przemycania tam ruskich szlugów. No i wzruszająco bezradny wobec czterech otyłych schabów i ich bagażu trzycylindrowy 1.0 Ecoboost. Próbował dużo mnóstwo jechać autostradą i drogami lokalnymi, a na 140 km spalił 16 litrów, zabijając tym samym trzy małe delfinki i pingwina cesarskiego. Jak miałbym do tego zaczepić tonę na haku? Bez sensu. Miałem ostatnio jako zastępcze. Masz rację. Kokpit nie z tej epoki. Komórki nawet nie ma gdzie odłożyć. Ogólnie wygodne auto ale ktoś kto robił wnętrze był fanem Star teka. Z ciekawostek to warsztat który robił mi auto kupił tegorocznego Focusa w sedanie z najsłabszym silnikiem za 35000 netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Czyli co nikt nie siedział w tych pudełkach po butach i nie wie. Kilokush piszesz coś o Polo to może napisz jak sprawa wygląda z tym miejscem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mówisz o wersji UK czy dla normalnych ludzi? W wersjach RHD chyba w każdym samochodzie jest miejsce na lewą nogę, bo obok sprzęgła jest nadkole. Natomiast w wersjach LHD sprzęgło jest zaraz przy konsoli środkowej, więc dużo tanich samochodów może nie mieć dodatkowego miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mam wersję UK i sprzęgło jest obok konsoli środkowej i miejsce na nogę jest. Dzisiaj zobaczę wersję "dla białych ludzi" to obczaję co i jak. Tak btw. Jak normalny człowiek nie ogarnia jazdy z kierownicą po przeciwnej stronie to nie różni się zbytnio od małpiszona który nie dawno zlazł z drzewa hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Praktycznie każde auto z kierownica po normalnej stronie ma to miejsce. Polo ma, Clio ma jedynie fiat 126p nie miał więc w normalnym aucie to żaden ewenement i może na purepc.co.uk byłby większy łał z tego powodu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Czyli co nikt nie siedział w tych pudełkach po butach i nie wie. Kilokush piszesz coś o Polo to może napisz jak sprawa wygląda z tym miejscem... Z miejscem jest tak sobie. Na prawą nogę mało miejsca. Na lewą masz na czym oprzeć nogę obok sprzęgła. Taki materiał ala guma. Tak czy siak pedały są dość blisko kierownicy. Ja bym chciał mieć pedały dalej bo jazda z zgietymi kolanami męczy. Ja mam 176 cm wzrostu. Moja dziewczyna z 168 cm. Dziecko 3 level za nią ledwo się mieści w foteliku. Nie jest to auto dla wysokich ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...