KOMUNA Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Witam. Zakupiłem 6 miesięcy temu laptop Acer Aspire 5920G. Tydzień temu pojawił się problem z baterią (tak myślę). A mianowicie chodzi o to, że po odłączeniu zasilania laptop działa na baterii około 15 minut, mimo tego, ze podczas wyłączenia system pokazywał stan baterii na około 70-85%. System Windows 7 pokazuje ikonkę ze stanem baterii plus informację Rozważ wymianę baterii lub występuje problem z baterią, który może spowodować nagłe wyłączenie komputera. Nie mam pojęcia co to może być. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 sprawdz ile Acer daje gwarancji na baterie, jezeli jeszcze ja masz to wymien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Problem w tym, że 2 miesiące temu wymieniłem matryce. Prawdopodobnie jest już po gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Tzn jest po gwarancji bo czas minął, czy dlatego że dokonałeś własnoręcznej naprawy ? Jeżeli to drugie, to napisz do serwisu że masz lapka w którym nie działa bateria, sprawdzałeś na baterii kolegi i jest wszystko ok, więc czy możesz im wysłać na gwarancji samą baterię, bo laptop działa ok i jest Ci teraz potrzebny. Do asusa wystarczy wysłać samą baterię - wiem z własnego doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...